Sunday, January 15, 2012

baucar 1 malaysia.....kalaulah boleh shopping....=p

seronok ye kengkawan yang dok kat uni...
dapat baucar rm 200....
aish nape la zaman aku dulu tadek...
best nya kalo aku pun dapat...
kompom habis kat buku aje....


jumaat ari tu adik aku balik umah....
dia cakap dia baru aje dapat baucar tu....
tapi dia da beli semua buku....
pastu aku cakap, ko guna next sem la...
pastu dia jawab nak guna next sem amendenya...
baucar tu valid sampai bulan 3 aje...
kalau tak guna rugi la...
aish....ini tak boleh jadik....


so kitowang p la pustaka seri intan kuala terengganu....
dapat kat aku dua buah buku free...
hahahaha....yang mahal pulak tu aku amik....
adik aku cakap hadiah besday...
senyum sampai telinga aku....



buku ni aku lom baca lagik....


buku ni aku on the way baca....n story dia sangat best.....sedih gileeeee.....hehe....


oklah nak stop kat sini dulu...
thanks a lot to asya sebab belanja buku...=D
sesape yang sudi belanja aku buku lagi ????  aku sangat berbesar hati untuk menerima....=p



4 comments:

ErnieFaizal Siti said...

Hye..wahhh..untungnya dapat buku free..saya pun ada buku TSY tu..baru baca sikit.. tu pun sbb nak betulkan nota masa bengkel penulisan hari tu..hopefully dapat menulis menggunakan TSY. Selamat membaca. :)

Suraya Aris said...

kita tak amek lagi baucer nya. hehe

Hafriz Mohamad said...

wahh.. panduan mnulis novel. mcm mnarik.. ^_^

biela bell said...

tak habiskan lagi pun baoucer tu..
tak jumpa2 lagi buku yang nak tu..adoyy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....