Sunday, January 15, 2012

Nim's Island vs Mr Labuci

Nim's Island....
aku pernah tengok movie ni...
lepas tu aku tertengok iklan dia...
tapi aku lupa kat tv berapa...
selalu aku tunggu iklan dia kat tv3...
sebab aku betul-betul nak tengok movie ni lagi...
tapi tak de...
rupa-rupanya movie ni kat tv9
patut la...




tadik aku beria nak nengok cerita mr labuci
sementara tunggu mr labuci, aku bukak tv 9...
terjerit aku nengok nim's island...
cerita yang aku tunggu-tunggu




best sangat ke movie ni sampai aku beria nak tengok...
erk sebenarnya ada kenangan ngan movie tu...
datz y la aku beria nak tengok...
hahahaha....




oklah nak stop kat sini dulu...
kekadang semua benda di sekeliling kita menyimpan seribu kenangan kan kan kan....=p

5 comments:

yad'z said...

hahaha.. cite tuh best lah jugak..

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

membalas kunjungan...

eh...macam pernah dengar je cerita nim's island tuh...
best la!!

Woofer Storm said...

kenangan apa ea?ehheeee

Nur Aischa said...

tak tgk pula crita nim's island, tp mr. labuci mmg best. hee tula, apa agaknya ya kenangan tu :D

Cik Lia Lomi said...

dua-dua Lia belum tengok..tak ada masa, bz sembang dengan keluarga sampai tak ada masa nak tengok tb..huhuhuhu..kenangan???.heeeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....