Saturday, January 7, 2012

perlu ke jadi PLAY girl/boy ????

entry lepas wat aku takut lak..
tu la tym tulis, hamboi seronak jaaa...
tapi bila da dapat respond cam takut la plak...
takut ada yang kecik ati bagai...
oklah, maaf la kalo ada kecik ati na....


erk, sat mungkin ada yang tertanya2..
entry mana la yang aku merepek tuh...
ni entry ni...link
maaf lagi sekali kalo ada yang berkecik ati...
yer lah, kekadang kita nak sampaikan lain, 
tapi orang paham lain....
so, lepas ni...kalau nak tulis kena berhati-hati...
ayat kena betul...
karang salah paham plak...
hehe...
ok ok....lupakan pasal tu, hope pihak yang terlibat tak kecil hati yer...






-------------------------
ekceli....nak story pasai benda lain...
tertarik dengan entry ni....link
suka no aku respond balik entry orang siap buat entry baru...
bukan pe, kalau komen boleh seciput je...
kalau buat entry leh buat panjang lebar gitu kan...=p




wujud ke pompuan pasang ramai ????
jawapan aku....wujud je....
kalo tak wujud takkan wujud perkataan playgirl ye dak...
cumanya entry ni aku juz nak gtaw kenapa orang jadi play girl or play boy...
sebab hensem ? lawa ? cun ? meletopppppp ?
oh oh oh....ada je yang tak hensem, yang tak lawa, yang tak cun pasangan keliling pinggang...
kagum ? ntah tataw nak kagum ke nak respect ke nak benci...
hahahaha....




bagi aku, apa yang mereka buat ni bersebab...
sebab mungkin depa nak balas dendam, yer lah hati pernah di kecewakan, so nak balas balik la kat suma kaum yang pernah kecewakan dia tuh...datz y jadi lagu tuh...




n lagi reason ????
mungkin depa berkawan ramai, so nanti depa akan pilih satu je yang terbaik....ececeh.....nak pilih yang terbaik tu tak tahan tu...makanya diri sendiri ???? apa macam....haha




sebab kedua mungkin takut dikecewakan...
so awal-awal lagi da pasang spare part...
hehe...teringat lak satu pantun...
berkawan biar seribu,
berkasih biar berempat, 
bercinta biar satu, 
yang tiga lagi buat sparepart...




erk boleh lagu tu ????
terserah la pada korang yang menilai....
nak kapel sorang ke dua orang ke tiga orang ke...
atau tak nak kapel.....kawen je terus baru berchentaaaa....lagi syokkk kan....???


oklah nak stop kat sini....
perempuan yang baik untuk lelaki yang baik...so baikilah diri sendiri sebelum mencari yang terrrrrbaik buat diri sendiri...=D

3 comments:

rel='nofollow'>Original CikTeddy said...

huahaha..xmo ar jd pompuan mcm tu..cik nak setia,bru la nnti psngan yg kita dpt setia..insyaAllah :D

rel='nofollow'>CekbOlat-bOlat said...

=) ape tanggapan org trhdap prmpuan psang rmai? nmpak sgt murah kan?

so.. tak perlu la psang2 ni.. smpai wktu ada la jdoh kita kan =D

rel='nofollow'>aimie amalina said...

huuuuuu
kalau sekalipun diriku tantek
cm cm takot je nk jadi play gal
hahahaha

tap skrg cntik gak
hahahahaah

alhamdulillah dgn segalanya kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....