Monday, February 20, 2012

jom KARNIVAL PENGANTIN

macam-macam benda baru yang aku belajar sepanjang program STAR ni...
paling best tiap-tiap hari ada assingment...mengalahkan budak u....
lepas tu due date dia mesti esoknya....
terbaik lah dia bagi kami stress.....
tiap-tiap hari lak mesti ada presentation....superb la...=D

yang latest....aku kena siapkan 4 proposal....
yang dua kena hantar esoknya....
yang lagi 2 tak tau hantar bila, so kompom la kami lom siap....alalalala

lagi....khamis ni ada event....
karnival pengantin kat kemaman....
pelbagai aktiviti akan dijalankan....
aku dan kengkawan akan handle satu slot untuk 2 jam...
aktiviti masih dalam perancangan...

so korang...jom la ramai2 datang karnival ni....
bagi semangat kat aku....=D

oklah nak stop kat sini dulu....
jumpa di karnival k....=D

2 comments:

rel='nofollow'>dhiera said...

kemaman jauh ye~

rel='nofollow'>biela bell said...

kalaulah boleh terbang ke kemaman sekarang..
all the best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....