Friday, March 2, 2012

kalau tak de orang nak joinnnn macam mana......????

dah lama tak update blog....rasa rindu je....sorry lah kepada yang sudi jenguk.....sebab masa tak mengizinkan....


hari ni nak story sikit je pasal karnival pengantin baru-baru ni...punyalah banyak bincang....cadang....makanya...last sekali kami buat kuiz....kuiz perkahwinan....sambutan ?
baik....sebab kitorang turun padang tarik semua exhibitor tu join....hahaha....lepas tu depa siap tanya lagi...bila nak buat lagi...amboi...suka ye....

sebenarnya before decide nak buat kuiz tu dah fikir macam-macam program....dan yang paling sakit hati...bila ada some of us asyik fikir, tak ada orang nak join.....tak ramai pun orang akan datang ke karnival tu...bla bla bla.....aish macam-macam plak perkara negatif yang dia pk.....down kan orang aje....kalau gitu tayah la buat apa-apa...senang cerita....(geram...lalalala)


bagi aku....kalau dah tahu tadek orang, carikla cara mengatasi masalah tu....bukan just bagitahu masalah...then let people yang sedang bersemangat tu down....haish...




oklah nak stop kat sini....malas nak story panjang-panjang...sebab dah geram...ececehh...


masalah, kalau dipandang sebagai MASALAH, memang susah....tapi kalau pandang masalah sebagai PELUANG.....tentu kita yang untung....=D

1 comment:

♥ Cik Zack ♥ said...

btul tu. klo asyik pk ngatif je. smpi bile pun x maju. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....