Friday, April 27, 2012

44 charles street

  Finally...aku berjaya habiskan novel ni....best....happy....sedih....romantik....semua ada...tapi novel ni sesuai untuk 18 tahun ke atas kot...sebab part-part kat belakang tu sensored sikit...adoiiii.....tapi overall cerita dia best la...superbbbbb......

maybe part depan tu bosan sikit kot, sebab aku take time gile nak habiskan part yang depan, tapi dah masuk dia jumpa dengan roomate dia, yang tu dah start okey...sampai la habis....

so....sape2 yang ada lagi baucar satu malaysia tu...p la beli buku ni cepat-cepat...hehe...erk...baucar tu valid lagi ke...hahaha...

oklah, nak stop kat sini dulu....
baca novel english merupakan salah satu cara untuk belajar english...(ok ayat skema la plak...=p)

1 comment:

rel='nofollow'>dhiera said...

dulu rajin baca novel english, sekarang dah tak rajin dah~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....