Thursday, April 12, 2012

SENI BAHASA BADAN


buku ni sangat besssttttt....
penulis dia pun bessstttttt gileeer....
tak caya boleh try baca....
ekceli, aku dah pinjam 2 buah buku dari office...
dan kedua-dua buah buku tu belum habis baca....
sebab beria nak baca buku ni kan....
sebab gaya penyampaian penulis sangatlah santai...
tu yang buku ni berjaya menarik aku untuk baca dulu...
walaupun ada dua buah buku sedang beratur minta aku habiskan....


oklah nak stop kat sini dulu...
banyak membaca luas pengetahuan....=p

1 comment:

syahrulnizam said...

Terima kasih. Saya suka! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....