Tuesday, June 26, 2012

ya...aku memang lem...b.a.b pon.....

manusia ni kadang-kadang pelik....
kalau dia suruh buat sesuatu...
bila kita cakap....ala saya tak reti la...
depa akan jawab.....tak reti la belajar....


okey...kita belajar....pastu lepas kita belajar....
kita still tak reti...yelah kita lem...b.a.b sikit kan....
pastu mula lah tepuk dahi....
sebab tak sangka kita lem....sampai cam tuh....


-----------------------------------------------------------------




ada satu situasi.....


aku volunteer nak buka staple pada kertas...
tapi aku tak reti...
mana nak tau ada alat dia pula kan..
then aku tak pernah guna pula tu kan..
lepas tu....depa ajarlah aku guna...
tapi bila aku buat tak menjadi....
pastu depa cam bengang...
biasalah.....manusia ni kan kadang-kadang kurang sabar bila kena ajar orang yang lem... macam aku....hahaha
pastu selamba je aku jawab...nak buat camana...nini memang lembab pun....
nini pun heran camana nini boleh masuk u....hahahaha...
terus je depa terdiam....




oklah nak stop kat sini dulu...
tak per lah lem...b.a.b sikit......yang penting usaha terus insyaAllah orang yang lem...pun boleh berjaya...sebab mereka berusaha bersungguh-sungguh dan tentunya lebih menghargai kejayaan itu...sebab dah bersusah payah berusaha mendapatkannya...=D

5 comments:

rel='nofollow'>M Fizan said...

tak baik nini cakap macam tu..... setiap orang ada kelebihan. nini bukan lembab. cuma lambat tangkap sikit. berusahalah, Allah bersama orang yang sabar :)

rel='nofollow'>syazana amira said...

orang yang ajar tu impatient :)

rel='nofollow'>Liza Razak said...

awak cuma tak tau je..bukan lembap tau :)

rel='nofollow'>aniswany said...

dont worry,u are not alone..anis pun kategori tu jugak..xpe,kita uniQ ! hihi

rel='nofollow'>Eca Dwinky Asha said...

bukan lembab syg..itu namanya,kelebihan kita ditempat lain,kekurangan kita ditempat lain..
takmo lembab lembab lagi oke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....