Tuesday, October 9, 2012

jom CLOSE SALE


Assalamualaikum wbt…
Sebelum ni aku ada story pasal sales and marketing kan...
Ya…tak semudah yang disangka….tapi tak mustahil kita boleh berjaya dalam bidang ni…
Cuma kena tau cara..cara betul insyaAllah dapat…..
Dan kita akan bertambah seronok…..
Suka dengan kerja sendiri…
Bila dah suka, kita buat kerja lebih ikhlas….

Cara dia macam mana?
Banyak cara dia….
Dan aku amat sarankan sesiapa yang buat sales….
Baca buku ‘THE ART OF CLOSING SALE’
Semua ayat dia memang praktikal….
Aku siap salin lagi ayat dia…
Tapi sometimes tak guna pun…hahaha….
 

Oklah selamat membaca…=D

2 comments:

Pengetua Speaker Sekolah said...

kamu kerja bhagian marketing ke?wahhh...boleh la share ilmu sikit pasal marketing ni..boleh ek ek ek ek...hehe

IntaNBerliaN said...

siapa2 yg keje marketing mesti minat buku ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....