Sunday, February 17, 2013

Segmen : Song In My Heart by Sally Noah Levine




Assalamualaikum wbt....

jalan-jalan terjumpa plak segmen ni...pastu rasa cam best je...n rasa nak join....hehe....so kat bawah ni ada syarat-syarat dia....sesape nak join...meh meh click gambar kat bawah k...=D


  1. mesti follower blog sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. klik aje sini ... sila la tunggu sampai hbs loading ..
  3. tulis satu entry dengan tajuk "SEGMEN : Song In My Heart."
  4. tampal banner yg voggie the vass tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  5. dalam entry, tulis kan... boleh jugak tengok contoh macam entry sally
  6. 6. dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni..


Tajuk lagu : BE MINE


Penyanyi : TASHA MANSHAHAR & SYED SHAMIM

Sebahagian lirik yang membawa makna
----erk macam tak dak ja...hahahaha....

Kenapa suka lagu ni...?
----suka sebab lagu ni comel n happy ja.....hahaha =p bila dengaq macam badan gerak2 sama2 nak nari...erk...=p


walaupun tak dak makna papew.....jom kita layan k.....enjoyyyyy =D










3 comments:

Sally Samsaiman said...

hehehe...hai ! thanks join...

eh,sally pun baru start dengar lagu ni...sedih kan part yang last sekali... :)

Nor Aznida said...

suke lagu ni jugak... :)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....