Wednesday, March 13, 2013

high maintenance

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...


aku : kalau awak nak saya cantik lepas kawen nanti, boleh je...tapi maintenance mahal la...kalau awak sanggup bagi rm 600 sebulan....juz for beauty and health....
dia : nak buat apa sampai rm 600....
aku : yelah, saya nak beli produk white pearl kak ton....yang beauty umaira tu....
dia : menjadi ke ?
aku : mestilah menjadi....tengok kak ton.....comel kan kak ton ......?

10 comments:

rel='nofollow'>AyueJean AJ said...

Hai lah kak ton..

rel='nofollow'>Dylla Abas said...

huhu...femes kak ton ni ek :)

rel='nofollow'>Nastyna said...

Hehehe comel la Kak Ton, RM600 sebulan dapat jadi comel gitu eh.

rel='nofollow'>Nana Liena said...

oh..kak ton ni..ahaha..okay..

rel='nofollow'>inche hlovate said...

pengsan

rel='nofollow'>cik kaki ketawe said...

ok..comel sangatt lah kak ton ni... =,="

rel='nofollow'>THE LEKAT LEKIT STORY said...

kak ton comel bila dengar dia cakap. saya suka kak ton even org mempersendakan dia sebab dia sgt positif & bila cakap sgt terang & jelas jugak tegas

rel='nofollow'>Hatimi Tahirruddin said...

oooh iklan rupanya...hihihi

rel='nofollow'>Nurul Aini said...

Hehe..kak ton, kalau cakap memang power kan..menarik habis..hehe.

rel='nofollow'>B33HA B3n said...

kak ton yg bersemangat!! hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....