Wednesday, March 13, 2013

high maintenance

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...


aku : kalau awak nak saya cantik lepas kawen nanti, boleh je...tapi maintenance mahal la...kalau awak sanggup bagi rm 600 sebulan....juz for beauty and health....
dia : nak buat apa sampai rm 600....
aku : yelah, saya nak beli produk white pearl kak ton....yang beauty umaira tu....
dia : menjadi ke ?
aku : mestilah menjadi....tengok kak ton.....comel kan kak ton ......?

10 comments:

AyueJean AJ said...

Hai lah kak ton..

Dylla Abas said...

huhu...femes kak ton ni ek :)

Nastyna said...

Hehehe comel la Kak Ton, RM600 sebulan dapat jadi comel gitu eh.

Nana Liena said...

oh..kak ton ni..ahaha..okay..

inche hlovate said...

pengsan

cik kaki ketawe said...

ok..comel sangatt lah kak ton ni... =,="

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kak ton comel bila dengar dia cakap. saya suka kak ton even org mempersendakan dia sebab dia sgt positif & bila cakap sgt terang & jelas jugak tegas

Hatimi Tahirruddin said...

oooh iklan rupanya...hihihi

Nurul Aini said...

Hehe..kak ton, kalau cakap memang power kan..menarik habis..hehe.

B33HA B3n said...

kak ton yg bersemangat!! hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....