Wednesday, March 13, 2013

learn from your mistake

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...


jangan takut untuk buat SALAH !!!
sebab selalunya KESALAHAN tu yang buat kita ingat sampai bila-bila...

well.....boss aku lagi best....
saya sengaja cakap laju-laju, supaya nini tak paham n buat salah....
sebab nini akan ingat selamanya....

hamboih, cara mengajar....
nak bagi salah jugak tu...=p






KESALAHAN is not a big problem...but then yang jadi BIG PROBLEM tu bila kesalahan yang sama berlaku berulang-ulang.....

5 comments:

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

setuju

rel='nofollow'>Mrs Velentine said...

setuju sgt...siapa yg x pernah buat salah

rel='nofollow'>AyueJean AJ said...

Kesalahan buat kita lebih berhati2 lepas tu... =D

rel='nofollow'>Hatimi Tahirruddin said...

yup bila kita buat salah lebih sng utk ingat dan belajar...

rel='nofollow'>Nurul Aini said...

Betul..tapi ada juga yang tak ingat..hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....