Wednesday, March 13, 2013

learn from your mistake

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...


jangan takut untuk buat SALAH !!!
sebab selalunya KESALAHAN tu yang buat kita ingat sampai bila-bila...

well.....boss aku lagi best....
saya sengaja cakap laju-laju, supaya nini tak paham n buat salah....
sebab nini akan ingat selamanya....

hamboih, cara mengajar....
nak bagi salah jugak tu...=p






KESALAHAN is not a big problem...but then yang jadi BIG PROBLEM tu bila kesalahan yang sama berlaku berulang-ulang.....

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

setuju

Mrs Velentine said...

setuju sgt...siapa yg x pernah buat salah

AyueJean AJ said...

Kesalahan buat kita lebih berhati2 lepas tu... =D

Hatimi Tahirruddin said...

yup bila kita buat salah lebih sng utk ingat dan belajar...

Nurul Aini said...

Betul..tapi ada juga yang tak ingat..hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....