Sunday, March 17, 2013

review : herbal detox de herbs

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...






just nak share something....awal-awal dah tempek gambar....kutip kat google je...=p

baru je pakai benda alah ni..sebelum ni tak pernah amik peduli pon benda-benda macam ni, tapi lepas na tu dok promote baikkkkk punya....finally beli la jugak benda alah ni....

well....herbal detox de herbs...harga dia RM 29.90....tapi kalau nak diskaun 20% tu habaq ja la kat aku....aku pos kan, korang bank in duit...hehe....(ini siyes...tak men-men pon)

dalam tu ada 10 keping...so boleh pakai 5 hari je la kan, sebab kita ada dua kaki, sepasang......takkan nak pakai sebelah aje, sat g kaki sebelah lagi me ra juk...hehe...


well.....benefits dia...

HERBAL DETOX sesuai untuk:
1. Menurunkan berat badan
2. Sembelit, nafas dan badan serta kaki berbau
3. Mempunyai tekanan kerja yang tinggi, selalu terkena radiasi
4. Berdiri dan berjalan dalam waktu yang lama
5. Leher,bahu,pinggang dan kaki berasa sengal dan sakit
6. Kedua kaki penat dan lenguh
Fungsi-fungsi HERBAL DETOX
Membuang toksin dlm badan, air berlebihan & cegah bau kaki
Membuatkan badan menjadi lebih bertenaga
Mengurangkan sakit kepala, migrain atau tekanan kerja
Menormalkan tekanan dan aliran darah
Menguatkan sistem imun badan
Melegakan sakit tumit & tapak kaki
Mengurangkan sembelit, kembung perut
Membantu masalah jerawat/resdung
Mengurangkan diebetes, kegemukan
Mengatasi masalah sukar tidur
Penggunaan ubat yang berpanjangan
Bekerja dgn bahan kimia seperti cat, larutan pembersih dll
Menyegarkan badan ketika bangun dari tidur
Mengurangkan sakit gout, sendi dan sesuai untuk perokok


banyak kan....tapi based on my experience yang baru ja pakai 5 hari ni....


  • bangun awal.....dia macam alarm...cukup 8 jam ko pakai, ko akan terbangun sendiri...so kalau pakai pukul 9 malam kompom pukul 5 pagi dah bangun...lepas tu rasa segar je...dah tak leh nak tido balik...so timing lek lok yer...=p
  • rasa badan lebih ringan
  • paling best ...dah tak sakit bahu...hehehe...lenguh-lenguh pon boleh hilan...=D

ni dah habis, nak kena beli lain...=p

well...kalau berminat boleh pm kat fb tapi kalau nak beli sendiri pun okey jer...sebab cawangan de herbs ni ada di seluruh Malaysia...=D



1 comment:

biela bell said...

Tu diaa..keja part time ka skrg? :P

Bell pernah perasan jugak menda nie. tapi tak ingat jumpa kat mana...jumpa pun jeling2 je..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....