Friday, May 3, 2013

MR MUSCLE - untuk gadis yang rajin...ehem

Assalamualaikum wbt ...

Waalaikumussalam wbt...


ni MR MUSCLE  untuk orang-orang yang rajin gahal, tonyoh, cuci bilik air macam aku...
erk...bukan tak rajin, cuma terlampau bz sampai tak sempat..ehem...=p

mende alah ni best...sembur-sembur je kat tempat kotor, tak yah sental dah...biar je nanti putih, bersih, berkilat gitu.....

pada suatu hari...ececeh...cam penglipulara la plak....
mr muscle ni tertumpah atas towel aku....
aku plak lupa nak cuci...sebab nak cepat...

sekali aku tengok....towel kaler biru dah bertukar jadi warna putih....
kuat gile mr muscle ni...
sesuai la ngan nama dia mr muscle...haha..

so, kalau nak cepat and tak de masa nak sental toilet, guna je mr muscle...
tapi bau dia tak best sangat =D

4 comments:

latifah zainal said...

hehe..lps nie nak beli gak arr mr muscle..

Cik Mun said...

rajinnye die..lpas ni toilet mun plak ye..hehehe

dhiera said...

ok. nanti nak beli ni. dah penat dah sental toilet~

Cinta Misteri said...

owhhhh mendealah ni bukan er boleh cuci toilet, towel pown boleh. nk try laaa cuci kesat kaki yg itam2 tuew

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....