Monday, April 15, 2013

terapi ion elektrik

Assalamualaikum wbt...
Waalaikumussalam wbt...


lama menghilangkan diri..pura-pura bz...haha...
thanks a lot pada yang sudi bertanya tentang diri aku...rasa sangat dihargai....=D

tak sangka ada yang menunggu aku update entry.....walaupun entry tak sehebat mana...(merendah diri sifat terpuji...ehem)


by the way....
sedikit update tentang diri sendiri....(perasan pemes sat...=p )

pepagi jogging.....
pastu keje....
ot plak sejam....cari duit lebih nak kawen...moga dipermudahkan...amiiinnnn....=D
memalam p terapi ion elektrik.....sejauh mana keberkesanannya tak tau lah...sebab aku ikoooot je, sebab abah aku bayar...rm5 untuk 20 minit.....lepas tu p makan.....pon abah aku belanja...ehem....
balik terus je lepak atas tilam, mata dah laliiiii...ngantukkk...ya buat terapi ion elektrik tu sangat mengantuk....tu je aku rasa...=p



ok....so for the first posting today...wah wah wah...finally beraksi kembali...tatau la lama mana bertahan update ni..ehem...


nak story sikit pasai terapi ion elektrik ni....
tempek gambar sikit....dari encik google okeh...=D



SEBELUM 

SELEPAS

DI PUSAT TERAPI 


Terapi ion elektrik menggunakan garam bukit ketika proses rendaman kaki. Kenapa garam bukit? sebab Garam Bukit dapat membantu meningkatkan aura dan potensi diri. Bagaimana? Garam bukit ini antara rahsia alam yang mempunyai tenaga atau energi. Sama seperti air. Dua bahan ini mempunyai kekuatan memerangkap gelombang dalam cara berbeza. Sebab itu dalam perubatan Islam, air dan garam banyak digunakan. Tapi bukan garam laut tp garam bukit. Ini kerana garam bukit tidak disukai jin dan syaitan. Banyak lagi rahsia garam, air sejuk, tulang dan darah dan lain-lain lagi yang menjadi rahsia dalam diri kita. Gabungannya sangat membantu membentuk aura diri yang baik!
sumber : fb 


kalo korang tengok gambar yang sebelum tu...cam tu lah bersihnya air tu kan...lepas tu bila kita dah rendam selama 20-25 minit toksin akan start keluar...tu yang gambar selepas tu air jadi kotor kan....digalakkan 12 hari berturut-turut datang terapi...lepas tu boleh la, seminggu sekali, sebulan sekali dan seterusnya.....

sejauh mana kebenarannya, atau kemenjadiannya (bm teruk =(  ) aku tak pasti...yang pasti, orang sama datang ulang-ulang sebab depa dok rasa perubahannya...kalo tak dak perubahan mesti orang sama takkan datang berulang-ulang...hehehe


yang ni plak ada cerita tentang terapi ion ni tipu semata-mata.....
korang boleh klik link ni...




aku plak...no komen...hahaha....sebab aku pergi tak pakai duit sendiri kot, tu yang tak pk banyak tu......by the way...need ur respond guys...=D

5 comments:

Pengetua Speaker Sekolah said...

kalau tak silap terapi ni scam atau penipuan semata2..memang dah ade proof benda ni tipu orang..kalau tak letak kaki pun air die jadi kotor macam tu jugak..

cik kaki ketawe said...

actually terapi tu adalah hasil tindak balas kimia semata2..bukan toksik dalam badan yg keluar...berhati2 yea...sometimes kita tak tahu ia memberi kesan atau pun tak kepada kita..

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... baru la tau . pas nih klu jumpa terapi nih mmg nak cuba ... toksin tu racun dalam badan kita ... ringan badan nih klu dpt kuarkan toksin ... thanks sharing

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tak tahu la kan.. better p tnya dr or pakar

dhiera said...

saya tak tahu kesahihan nya~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....