Thursday, May 23, 2013

bila pompuan merajuk

Assalamualaikum wbt....

Waalaikumussalam wbt....


bila pompuan mula merajuk.....alahai....

kisahnya.....

setiausaha bos kecik ati kat bos....
lalu berhenti kerja on da spot.....

bos pening...pasai pa plak...takkan dia usik sikit dah merajuk sampai berenti keja....

---------------------------------

hasil soal selidik....
setiausaha bos dah lama makan ati...
bos kata camni, dia terasa...
bos kata camtu pon dia terasa...
bos pun aih....tak paham pulak orang kecik ati....
sampai satu tahap, kecik ati sangat-sangat...
berenti kerja.....


---------------------------------


bila fikir balik rasa nak gelak pun ada.....
macam lucu pulak.....

sebab kecik ati sampai berenti kerja weh....

ya...pompuan memang cam tu...kalau dia dah kecik ati...
dah terguris.....
dah lebur hati dia...
susah nak pulih...
dia boleh maafkan, tapi kesan tetap ada....
dan dia suka undur diri....

masa tu, toksah la jadi gentlemen ke, romantik ke, pujuk bagai nak rak ke....
tak jalan dah....

so how ??????


meh nak share sedikit tips....

kalau nak bergurau, tak kira la lelaki ke pompuan...
tengok air muka dia, respond dia...
dia suka ke dak dengan gurauan kita....
kalau tak suka, toksah lah dok ulang gurauan yang sama...
kang ada yang kena pelempang.....

bergurau bersenda ada batas dia...
hati orang lain-lain...
penerimaan orang pun lain-lain.....


8 comments:

rel='nofollow'>Nana Liena said...

ui..sampai berhenti kerja tu..susahnya kalau sensitif sangat ..huhu

rel='nofollow'>Sally Samsaiman said...

sentitip nya lahaiii...

rel='nofollow'>Rasp said...

uishhhh hebat tu sampai berenti kerja....
tapi kita as pompuans...
janganlah over sensitip...
nanti org nyampah lak...

rel='nofollow'>Ann Ishak said...

saya setuju dengan Rasp, as a secretary mesti kuat fizikal dan mental...boss ni memang banyak ragamnya, tak kira boss lelaki ke boss perempuan...sama je.

rel='nofollow'>seharum kasturi said...

assalamualaikum ... betul tuh . ada org tak kisah , sporting . ada lak yg sensitif sgt tak kena tpt ...

rel='nofollow'>adzairdawati makdara said...

kalau dah sampai berenti keja.. maknanya pasti ada yg terasa yg telah terguris perasaannya tu...kan kan kan

rel='nofollow'>deno said...

perpemuan mudah sgt terasa.. dah semualjadi perempuan mcm tu kan.. :)

p/s: deno duk trg kat bukit payong, KT

rel='nofollow'>tenku butang said...

hu2.. nama pun perempuan.. hati kaca.. mudah pecah.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....