Monday, May 20, 2013

kelas kpp dan ujian berkomputer

Assalamualaikum wbt....

Waalaikumussalam wbt....


hari tu aku ada tanya u olss fasal BL1M kan...nak tau apa cer......

tapi aku sendiri lupa update..ehem...hampum mahap yer...


by the way, maklumat yang aku dapat....dibuat secara berperingkat mende alah ni...

and adik dia pun dah p kelas KPP yang 5 jam tu...
tu pun, tak dak orang habaq pun kat dia....
nasib baik abang dia aka pakwe aku tanya aku..
at first aku malas gak nak cek, rasa cam nak cek esok aje...
tapi tangan aku p jugak bukak tenet and cek...

laaaahhhh...esok plak dia ada kelas kkp tu.....aduhhhh nasib baik aku cek..
kalo dak mesti adik dia terlepas.....huhuhuhu....

so korang korang yang belum dipanggil. sila rajin update yer....cek sokmo2 supaya tak terlepas.....


lepas tu, kelmarin plak dia ada ujian berkomputer tu....tu pun nasib baik aku tergerak hati nak cek...tapi yang ni, pihak psm tu dah call dia siap-siap...nasib baik.....

tapi kan....BL1M ni dia buat kat PSM je...ni kat terengganu la..negeri lain aku tatau...so problem sikit la, kalau orang yang dok area besut ni kena turun PSM kat Gong Badak tu....agak jauh.....erm..biasalah, mende murah kan.....

okeylah...sesape yang ada amek BL1M ni sila cek sekarang =D 

3 comments:

rel='nofollow'>adzairdawati makdara said...

nasib baik check kan ... kalau tak terlepas hehe

rel='nofollow'>nabila biela said...

gudluck dear

rel='nofollow'>Lia Ilnia said...

Lia pun amik BL1M tapi sekarang tinggal tunggu keluar lesen L. Benda BL1m ni kena selalu update kalau tak memang akan lambat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....