Sunday, May 5, 2013

saya comel tak....???

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...


kalau ada orang yang kurang cantik tanya kita...
saya cantik tak ?
atau 
saya comel tak ?


kita...mesti.....ter...ke...du seketika....
nak jawab 

er tak cantik sangat...biasa je....karang takut kecik ati pulak...

kalau jawab 

ya, cantik....awak sangat cantik...takut dia perasan lebih-lebih pulak...

susah kan....hahaha


okeylah, bukan nak kutuk orang lain....
aku sendiri yang p tanya dia..

tadi, awak tengok saya comel tak....?
hahaha...bukan nak gedik mengada-ngada atau perasan....cuma..nak tahu je, sebab aku pakai satu produk ni...baru lagi pakai...baru empat hari...tapi sebab produk tu memang umphhhh bagi aku, tu yang dok gedik tanya...

lambat je dia balas mesej aku...pas tu dan dan aku gelak sorang...mesti dia tengah pk nak jawab apa...ya lah, aku tak la secantik siti nurhaliza...tapi manis tu ada...ehem...

finally dia balas comel...pakai pe...???
hahaha...

ok tang pakai pe, nanti aku story lain...nak buat review sekali....sebab aku sangat suka produk tu...dah lama teringin nak beli, hari tu je finally aku p guardian terus amik, and bayar...taleh tunggu lama-lama...nanti aku letak balik...hahaha

12 comments:

rel='nofollow'>Nana Liena said...

jalan terbaik adalah diam seribu bahasa..ahaha..produk apa?

rel='nofollow'>dhiera said...

produk apa tu?

rel='nofollow'>dhiera said...

produk apa tu?

rel='nofollow'>Syida Rasyidah said...

produk apa? aura white eh?

rel='nofollow'>Dylla Dalila said...

setiap kejadian Allah yg sempurna sifat tu kan cantik :)

follow sini..ada masa jenguk2la my blogshop ye :)
http://missdshop.blogspot.com

rel='nofollow'>seharum kasturi said...

saya selalu kata , ' ok lah tu . dah sempurna allah jadikan . x de cacat pun ... mudah jer ...

rel='nofollow'>izatty fatihah said...

kalau org tanya sy, sy akan jawab cantik je. hihi

review la produk tu cecepat sis

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

sila bgth jika entry review dah ada ya..hihi.

rel='nofollow'>boni kacak said...

saya kacak tak?

rel='nofollow'>MaMa Rey said...

err..produk apa tu..nak tengok..mesti best..

rel='nofollow'>TiranaAduka said...

salam nini
Apakah?
Salam kenal dari tirana aduka.

rel='nofollow'>Mimie Najib said...

mesti produk best tu kan.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....