Sunday, May 26, 2013

Ustaz Azhar kahwin lagiiiiii......yang ketiga !!!!

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt....

hot hot hot....semua dok cerita pasal ustaz azhar idrus kawen lagi....
wow....kagum sat......


by the way.....ustaz ni kan kelakar....mesti pandai amek hati isteri-isteri dia....


------------------

sebenarnya....
aku teringat perbualan aku dengan someone....

someone ni kelakar sangat....
dia nak bagi aku coklat....tapi maybe takut aku perasan atau kena gossip....
dia bagi kat kawan-kawan aku juga...
tapi yang lucunya...
dia boleh cakap cam nih, ni, saya nak bagi kat nini....tapi bagi kat awak sekali lia....
sebab nini semua orang dapat coklat ni....hahahaha


aku cakap kat dia....
awak kena belajar dengan orang yang berbini ramai...
macam mana orang yang berbini lebih dari 1 nak handle bini-bini dia...
silap cakap boleh merajuk weh.....
macam mana dia cakap, sampai bini dia boleh terima apa yang dia cakap....hehehe....


kalau nak jadi bos....camana nak puji staff lain supaya staff lain tak kecik hati...hehehe...

7 comments:

rel='nofollow'>Nana Liena said...

hehe.. tahniah ya UAI..hehe..

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah ustaz =)

rel='nofollow'>Dylla Dalila said...

hmm..mendalam juga maksud entri ni walaupun tagline dia ttg UAI je..hee :) apapun tahniah utk UAI :)

rel='nofollow'>Deqla Manjew said...

serius terkejut..sbb x sgka masok 3 dah..ingatkan dia ada sorg je isteri.. hihi

rel='nofollow'>seharum kasturi said...

klu dah malu2 kucing tuh , awk la usha dia plak . org suka kat kita bkn selalu ada tau . tapi klu ada sbb2 lain buat awk x berkenan kat dia , terus terang jer . UAI kawin lagi pun first wife yg cari ... heheheee

rel='nofollow'>hainom OKje said...

Bukan senang nk berbunyi ramai ni hehe

rel='nofollow'>Nelly Strange said...

hehehe .. thniah UAi !!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....