Monday, May 27, 2013

itu awak yang kata.....

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt....


ingat tak entry bila pompuan merajuk....(macam la korang foolow blog aku pon..hehe)

by the way......mr bos mengadu la kat kami ni....pasal ms secretary dia yang merajuk hati tu.....hehehe....

aku cakap, pompuan ni kalo dah merajuk, depa akan tarik diri.....
kekadang tu, bagi kita its nothing...but for them its really hurt....
hancur hatiku....gitu kan.....

pastu boleh plak mr bos ni tanya aku, kalau nini kecik ati tak ???
aku jawab...... nini ni, orang cakap la gajah rimau pun, tak kecik ati pon....
mr bos tanya....nape nini tak kecik ati ? kenapa dia boleh kecik ati....
aku gelak je la...hahahaha.....



kenapa aku tak kecik ati ?????

well.......aku ni jenis tak amek kisah sangat apa orang kata...
sebab for me, itu dia kata.....aku tau diri aku camana, aku tau apa yang aku buat.....
so nak kata apa pon kat aku, katalah.....
aku cool and maintain je....nak kecik ati wat pe....
penat je.....bukan korang kisah pun kalau aku kecik ati...
malah kalau korang nak buat aku sakit hati...dan aku sakit hati...itu bermakna korang berjaya....
but then, aku takkan benarkan korang berjaya...
so aku cool je lah...chill....dan yang sakit hati tu korang sendiri...hehehe...

so, kalau orang dok mengata kat kita macam-macam
biaq p la kat depa...
itu depa kata...bukan kita kata....kita buat benda dah betol dah....so pedulikan apa kata mereka....=D


kekadang tu kita perlu pekakkan telinga untuk berjaya....

macam kisah katak pekak......


kisahnya......

kisahnya...........

kalau korang tahu boleh share...kalau tak tahu nanti aku sambung....


smile.....=D

6 comments:

Nana Liena said...

haha..cuba bos sis tanya saya..haha..memang saya hati sentap cepat sangat.entah la..asall ea? pelik..lol..k selamat malam.. ^^

Dylla Abas said...

hmm..memang malas nak amek port pun bila org mengata..tapi kdg2 tu sentap juga..hee :p

ieda immi said...

setuju dikk
kalau amik pusing kita yg pening huhuh

Suria Lekatlekitgurl said...

adakala merajuk tu perlu tapi tak perlu melampau2 sangat. Benda ni kita boleh control sebenarnya. kalau kita tak boleh control hati.. maka mati :D

hainom OKje said...

Okjelah ni hehe bagus bagus!

Kesuma Angsana said...

yup betul tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....