Wednesday, June 19, 2013

parking depan kedai

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...

free make up
sebulan setengah consume jus buah2an sdn bhd
perubahan ???? tak tau nak cakap.....men minum je sebab dah pandai buat supaya lebih sedap....hahaha


yang kat atas tu iklan ja....nak promote...makanlah buah-buahan....
vitamin c + collagen murah....
and selamat =D
*kompom kena marah dengan penjual produk kecantikan...hahaha


habis dah iklan....ni entry hari ni....
maaf yer lama tak update.....ter bz dengan kerja...ehem...

okey....nak cerita...kalau p mydin...kompom aku tak parking depan mydin....
aku parking jauh-jauh...sanggup jalan kaki...exercise k.o.n.o.n padahal...
sebab malas nak cari parking depan pintu masuk sebab tau dah depan mydin kompom tak dak parking....

la ni....aku tak men dah parking jauh-jauh....
aku parking dekat pintu masuk jer....
jalan dua tiga langkah aje.....
aik....senang plak dapat parking la ni....
dah kurang orang ek kat mydin....

tak dak aih....mydin kuala terengganu ni tak pernah pon kurang orang....
orang selalu ada...kalau kurang orang pun, parking still full.....

aku terbaca satu kisah dalam buku....
tajuk dia ratu parking kalo aku tak silap....
mak cik ni, kalo parking mesti depan kedai aje....
walaupun kedai tu bz, dia tetap dapat parking depan kedai...
sampailah kawan dia tanya, acaner ang boleh dapat parking depan kedai, 
kalau aku mau kena jalan kaki jauh-jauh.....
tym promosi macam ni pong ang boleh dapat parking depan kedai....pelik.....

mak cik tu jawab....
aku dapat parking depan kedai, sebab aku aim nak parking depan kedai....
dah aku aim nak parking depan kedai, mestilah aku masuk sampai depan kedai and cari parking depan kedai aje...
ang plak, tak dan nak cari parking depan kedai, nampak parking walaupun jauh terus ja ang parking......
macam mana nak dapat parking depan kedai kalau lagu tu...

ya jugak kan.....kalau kita dah takut tak dak parking.....mesti kita dah parking jauh-jauh...takut terlepas tak dak parking depan kedai tu.....
mana kita nak tau ada parking kalau kita tak p sampai ke depan kedai tu...
betul dak......


conclusion.....

tak tau nak conclude apa...tergantung ja entry ni boleh ??????



7 comments:

diba's chan said...

salam :)
meh try meh.bole hilangkan resdung 7 hari.

contact diba 012 700 9100

http://www.awananeonight.blogspot.com/2013/06/membanteras-masalah-resdung-dengan-cepat.html

seharum kasturi said...

kena drive sampai depan kedai utk tgk ada parking free x , pastu baru cari parking lain ... heheheee

xila xotmy said...

konklusion mindset kite la kennnn hihi

iamHANIS said...

waaaa..mmg terbaik lah hasil jus buah kann...org rajin mmg slalu bejaya..

malas mcm anis mmg x ah nk jd..eh! ekekek

kyo_9 said...

ahahaha..
jadi makcik tu sanggup tunggu berjam2 sampai ada kosong kt depan pintu kedai la kan..

mummy darwishes said...

Klu qis plak, sebelum sampai tmpt tu,...dh soh anak2 baca doa mnta dpt parking yg dkt dan selesa... Hihihi...dorg smpi dh tau ape tugas dorg bila dh nk smpi tmpt yg dituju...doanye senang je

Ya Allah, bgla kami parking yg dekat dan selesa..amin' ...ni doa versi kanak2 4 thn... :-)

Mimie Najib said...

tak pernah terfikir..yang pnting ada parking..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....