Monday, July 22, 2013

DIY ! KAD KAHWIN

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...

Agak sibuk dengan DIY.....kawan aku nak kawen bulan 11 ni, aku yang bz body DIY...

ni kad kahwin and thank you tag....computer made...hehehe

aku design, dia print separuh aku print separuh kot....tak decide lagi yang ni...hehe






goodies bag pun DIY...
aku tolong dia buat separuh....memang sangat jimat....
nanti aku story lain k...=D

banyak duit kita boleh jimat kalau DIY....yang penting KRETIP....=D

4 comments:

rel='nofollow'>aniswany lazim said...

ehem..

kita pn nak kawen bulan 11 ni..tlg kita diy kad jgk boleh?hihi

rel='nofollow'>Cik Mun said...

wahhh..bole buat bisnes mcm ni..hihi

rel='nofollow'>nik ros said...

wah..mmg kreatif la.cantik sgt

rel='nofollow'>worksai kumar said...

Good blog! You have described in a nice way.
Thanks for sharing this information.
Kad kahwin diy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....