Thursday, September 18, 2014

blogger android

assalamualaikum wbt..

waalaikumussalam wbt..

teruja bila baca tentang blogger android nih...caam best jeee...

katanya cam nak update hari2...

so dengan semangat waja nya aku pi donlod satu...

pastu x dapat sebab fon hampir penuh...

sanggup aku p cari mende2 yang hanya jadi perhiasan yang tak digunakan untuk di delete....

lepas dpat donlod dengn happynya nak hapdate di my blog kunun...well dengan bangga dan bergayanya....


sekaliiiii....

mencabar kesabaran sungguh.....agak lambat for me yer.....tak suka sangatttt......tak tau la kot enpon aku ni memang semulajadi slow...tapi kalau bukak gugel laju je....

tak de la laju cam ferrari, tapi at least bleh la aku buka banyak web..belan2 tunggu belan2 merayap kat web lain dulu...hihi..multitasking gitu.....

jimat masa kannnn.......

and finally entry ni di update buka blog kat gugel....bukan kat android...eh paham ke maksud aku ni...hoho....

korangnye experience acaner lak.....atau ada any suggestion untuk lajukan enpon ni....ok jangan suggest suh beli enpon
lain yep....hihihi.....

sabar dan terus bersabar...hihi


6 comments:

Miss Sasu said...

assalamualaikum..

salam perkenalan, jemput ke blog saya, kisah saya dalam menurunkan dan mengekalkan berat badan setelah bekerja dari rumah

terima kasih ye. cantik blog !

Ezy Loy said...

beli enpon lg besar kot bru laju..
hikhik

nurul iman said...

eh blogger android ni apa? huhu

Z@i Z@mR33 said...

slalu gak update guna gugel kt enpon tp mcm x puas ja

jamiearisa said...

hehe mmg lain kalau pakai blogger apps update through smartphone. Saya pakai "Blogaway" ... nini lak?

Kesuma Angsana said...

susah le kalau berblog guna hp for KA hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....