Monday, September 15, 2014

sepupu kecik ..

assalamualaikum wbt..

waalaikumussalm wbt....


my sepupu kecik.....

danish namanya.,,,

cute nama dia....

tetiba dok terbayang si danish ni ada cucu...

pastu kawan cucu dia dok tanya..

nama tokki ang apa?

cucu danish pun jawab....tokki saya nama danish.....

kelas kauuuu.....

sat g zaman zaman si danish ni.....nama nama tokki / atok / nenek / wan / opah semua kelas kelasss..

atok daniel
tok rayyan
nek kaseh
nek maya


dan kemungkinan nama anak2 atau baby time tu...

mawar...
melati....
kenanga...
abu...
ali....


hihihihi
jauh eh berangannnnn....

7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hihihi betul tu nini.. nama atuk Dan nenek yg vogue ;)

Cik Mun said...

hehehe..dh bertukar ye..

nurbijen said...

hahha, futuristic sungguh.... anak saya pun ada nama Danish... kerlasss cicit saya nanti akan panggil tok ki Danish....

lynndamya said...

Salam,sy balas kunjungan :D hahaha...haa~sangat setuju! sy pernah update status lebih kurang cmni kat FB :

"bila dia masih bergelar anak atau baby-baby lagi, sedap lah kot letak nama mengarut macam watak-watak dalam novel, tapi bila dia dah tua, jadilah dia seorang nenek yg mungkin bernama Qistina Amelia Delaila, Puteri Batrisya Izarifna dan sebagainya~ hebat nama seorang nenek zaman 2020 nanti" haha~

lynndamya said...

Salam,sy balas kunjungan :D hahaha...haa~sangat setuju! sy pernah update status lebih kurang cmni kat FB :

"bila dia masih bergelar anak atau baby-baby lagi, sedap lah kot letak nama mengarut macam watak-watak dalam novel, tapi bila dia dah tua, jadilah dia seorang nenek yg mungkin bernama Qistina Amelia Delaila, Puteri Batrisya Izarifna dan sebagainya~ hebat nama seorang nenek zaman 2020 nanti" haha~

mush said...

Hai nini...thanx singgah blog mush...hamboih habis entri semua kna komen...hehehe... hurmmm komen kat entri GA tu mcm ada harapan nak menang tu..takpe2 jgn suka sgt...kita tgk dulu komen2 yg lain k... ekkekekek

simaasyamimi said...

tomeynya. kite suka budak laki ni. sbb budak pompuan biasanye poyo2 sikit time nak membesar ni hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....