Friday, September 19, 2014

lorong pulau warisan

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt...


dah lama teringin nak p....

sebelum ni dok tgk org ja....bergambar sakan kat payung payunggggg.....cam best je....

ini tak boleh jadi.....bukan jauh pon.....

dalam terengganu gak.....da!am bandar je pon....

tempat lepak mi abah aku and adik2 kalau kami bersiar2 pada waktu malam....


finally......

ni la payung payung yang aku dok teruja sangat tu.nak tengok dengan mata kasar konon....

sepanjang lorong macm macam gambar ada....tapi sebab ramai orang aku ambil mana ya g dan je lahhhh...

redho gambar gelap sebab bukan sony pun...hihi n memang mp camera kecik pon....sebab tujuan fonepad ni adalah untuk game.....hihi

kalaulah  ada kamera yang santek.....mesti gempak lagi gambarnya...hihi

ni namanya love lane....kalo tak silap...ampa beli kunci tulis sumthing n letak kunci kat situ.....buang anak kunci...

cantik pulak bila kalerful cenggini...walaupun zink2 tu suma dah buruk....

ni arahan yang perlu di follow dekat love lane....
paling best....Tolong JANGAN conteng dinding...

ni haaaaaa......jangan conteng dinding....maybe depa tak paham dengan arahan tu....
should guna reverse psychology n tulis lagu ni...
sila conteng dinding.....hihi

ni turtle lane.....
lane ni jauh dengan lane yang lain....
dia sorang2 je....
penuh dengan turtle....


siap ada story mory lagi....tapi aku tak baca pon.....kawasan ni tak ramai sangat orang and gelap sikit....
so ala ala scarryyy...hihi




jauh gak la berjalan semata2 nak tengok setiap lorong...
overall....for me...cantik la jugak....
kretip inovatip
dulu nothing here....
but now...
there's something...

11 comments:

Hafiz Hafizol said...

x pernah lagi datang sini.. nama je orang terengganu nie haha..


nanti balik kg nak ajak kawan photoshoot sini lah .. hehe

Ezy Loy said...

kite pon org ganu tp xajin ag mari cni.
cdg2 nk g petang td tp xdang stabok..
duk bz hal lain..
nt nk g gop. nk amek gmbo byk..
hehe

RosniWatie said...

Salam singgah dan follow sini...
http://bungakayangan.blogspot.com/

Nastyna said...

eh ini sudah ccanggih... tak perlu ke berlin atau paris, kat lane2sana dh banyak n kerrlas.

ejulz said...

cantik tmpat ni..

ejulz said...

jemput singgah sini yer.. "Belog Kampung Kameq" tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Aku Penghibur said...

di terengganu ,,,memang best ^_^

QUEENPINK said...

Terima kasih kerana blogwalking blog queenpink :)

Mrs Velentine said...

menariknya tempat ni

rohaiza yunus said...

bestnye dapat g jalan2
www.izzapis1505.blogspot.com

Kesuma Angsana said...

x pernah ke sini, but nampak cantik & unik ler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....