Thursday, September 11, 2014

dnars skincare merbahaya

assalamualaikum wbt..
waalaikumussalam wbt...


pengguna dnars semua dah kecohhhh....
semua dah risauuu....
bila baca info ni....
serius aku sendiri pun terus pm owner dnars okey....
untuk mengetahui kesahihan berita ni...
yerlah dnars ni setiap saat mesti ada customer beli okeyyy....

ni kenyataan akhbar yang sangat menakutkan pelanggan dan pengguna dnars skincare...





dan ni gambar yang buat hati tak senang duduk takut muka yang santek berseri jadi tak berapa nak santek....

jawapan owner dnars..

kami tak pernah keluarkan krim dnars dalam kotak....

haah la...baru perasan yang packaging dnars semuanya without kotak kecuali sabun yang baru....ada kotak....

and ni penjelasan dari pihak dnars sendiri....siap datang kedai kami okey...semata2 nak clearkan balik isu ni....

bagus depa ni...cepat bertindak







so dont worry be happy....
boleh terus guna dnars sampai cantik jelita menawannnnn

tengok not betul2 yer.....
yang tak lulus kkm tu yang fake....
yang ori ni lulus dan kompom selamat....

hello hellooooo....

awak memang cantik dari kecik ke....

eh eh terngiang2 iklan dnars.....



1 comment:

Cik Mun said...

ooo..kena berhati2 la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....