Wednesday, September 24, 2014

permohonan anda telah berjaya

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt....


one day.....p bukak website spp....bila korang taip je spp akan keluar la
alamat spp tu....pastu anak2 dia tu

semakan

semakan


semakan jadual

bukan guru....



maaf kite tak pandai nak print screen...so korang kena guna otak kanan untuk imagine kan...hihihi....aktifkan dirimu...eh tetiba....


dan sebab nak cepat...terus je la tekan semakan....

keluar la page yang suh isi no ic...

tekan 8 je dah keluar nombor2 seterusnya....nampak sangat dah banyak kali cek sampai web pun dah save ic no....

pastu tekan butang hantar.....


keputusannya......


permohonan anda telah berjaya....

wahhhhhh finally......alhamdulillah dah berjaya....

wait.......

kenapa ada tulis senarai jawatan yang dipohon pulak ni..

baca sekali lagi.....

permohonan anda telah berjaya di daftarkan di spp....


ok fine..nasib baik lom sempat melompat2...cuma jantung tu dah macam hampir berhenti sebab teruja gamaknya....hahahaha


ok lepas ni jangan nak eksaited sangatttttt....baca ayat sampai habis yerrrrr.....sekiannn

oh oh..

one more storry bout dis interview....

dah mimpi dah aih....dapat surat offer jawatan...kira sukses la interview tu...ehemmmmm

surat dia kaler biru.....

oh ye aku apply hari tu penyelia asrama je....

so mimpi tu cam aku dapat a jadi penyelia asrama ni...

cuma yang lucunya....

aku dapat sekolah kebangsaan bukit payong...sekolah tu dekat je dengan umah auntie aku...


cumaaaaaa......

sejak bila sekolah tu ada asrama eh ? hihi
dah nama pun mimpi kan..,,,


sebab result lom kuar...so aku masih boleh berangan....
aku dapat jawatan  tu...aminnnn


well my fren pernah tegur...,
ko kompiden je ko dapat kann

welll....masa belum tau result ni la nak berangannya pon
lagipun aku sangat yakin dengan kata2 tu doa...
dan aku percaya dengan believe power....
hihi

kalau

oh kalau kalau tu tak mau story lagi
la ni nak story about aku akan dapat gud news je..hihi

doakan aku dapat jawatan penyelia asrama untuk spp tu yer....aminnnn









10 comments:

rel='nofollow'>Ezy Loy said...

Jd pembntu makmal lg best awk.. hihik..
Arap2 berjaya.. amin..

rel='nofollow'>Cik Puan Eka said...

semoga dipermudahkan ye awak.

Saya dulu pun mmg konfiden dapat. Haha. Takpe, berangan kan. Jangan tak dapat kuciwa terlebih sudah.

Akhirnya Alhamdulillah.

rel='nofollow'>Mas Zull said...

assalamualaikum nini...semoga berjaya dlm temuduga tu yer...:)

rel='nofollow'>Dkna Abza said...

inshaAllah :)

rel='nofollow'>Aku Penghibur said...

semoga berjaya !!

rel='nofollow'>babYpose said...

Amin, jawatan penyelia asrama, berangan inshaAllah jadi kenyataan.

rel='nofollow'>Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! moga dipermudahkan yer .. in shaa allah

rel='nofollow'>yana yani said...

insya ALLAH, adalah rezekinya nanti
all teh best tau =)

p/s - akak membalas kunjungan, Diari Seorang Mama

rel='nofollow'>IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

rel='nofollow'>hainom OKje said...

Moga berjaya Nini......sampai termimpi tu sebab sungguh mengharap tu.... Buat solat hajatlah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....