Saturday, November 8, 2014

bila addicted

assalamualaikum wbt....

waalaikumussalam wbt...


dah beli tudung lagi selai...dah siap anta jahit tepi...esok dah boleh pakai....tapi malas nak jahit manik.....

so....kita tempek bunga gesabak ajelah esok gantikan kerongsang...

ni lebihan kain yang dibuat tudung...


passtu addicted pulak nak buat lagi....

so malam ni dapat 3 kuntum 



cara dia mudah je....
nanti aku share ek....

kalu tak menyempat macam aku ni ha...boleh google dulu..

diy bunga dari kain satin...




9 comments:

rel='nofollow'>nor asmani said...

cantik bunga 2.sgt rjin n kreatif...

rel='nofollow'>Yana Yani said...

cantik nampaknya =)

rel='nofollow'>Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

rel='nofollow'>wina1979 said...

Offer RM4 kain Nagoya tu masih ada lagi ke?

rel='nofollow'>nini said...

wina...bila saya tanya staff dia oqta bukan er mrmang hargannya rm 4....try lah beli....sy beli kat ngoya kt

rel='nofollow'>Myra Jay said...

Rajinnyerr.. :)

rel='nofollow'>Cik Puan Eka said...

Rajinnya buat hehehe.

Kita suka gak beli pin2 camni.

rasa macam comel dan ayu je bila pakai hihi

rel='nofollow'>Julia Johari said...

Comel la...saya suka bunga satin yg besar, leh buat tak untuk saya nak pakai di tudung shawl nanti...cantik kalau besar

rel='nofollow'>Nastyna said...

kreatif betul la awak ni... puas hati tak pakai buat sendiri?amboi soklan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....