Monday, November 10, 2014

bukan malas tapi kreatif

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt....


sebab jakel ada buat sale tutup kedai konon..
dengan penuh semangat p beli kain konon2 nak buat langsir baru....

masa beli 2.50 semeter...and now rm 1.90 semeter...sakit ati ai tauuuu....grrrr

sebab aku rajin maka jadilah macam ni...

 well aku ni jenis bersemangat.....kalau semangat nak buat langsir...la la tu p beli...la la tu jugak nak pasang....
sampai berpeluh2....

jahit ? ???

oh aku ni semangat je....m.a.l.a.s tu tetap ada..eh bukan malas tapi kreatif...
aku guna clip kertas je nak sangkut....

boleh je kan.......
hihi

orang yang kurang rajin ni.....memang kreatif la kot....senang je kan....dah dapat langsir baru..hihihi


11 comments:

Myra Jay said...

Okla tu, nampak la macam baru & berganti :D

Z@i Z@mR33 said...

mmg kreatif...klau akak x tpikir nk guna klip

babYpose said...

pandainya, memang kretif nini, cantik.

Julia Johari said...

Jakel...mmg buat promosi sekarang...tp kaki tak pi lagi hehehhe suka beli yg ready made...rajin la nini ni...bagus

Ainim Suju said...

ada la juga berganti langsir tu kan..hihihi

Izzati Amira said...

eh. murah jugak eh harga utk semeter... dah rajin bersemangat nak buat tu dah kira baguih dahhh. heheh

Rifkah Iqbal said...

keren lah postnya

Najlaa 'Aqilah said...

Salam blogwalking here :)

style! hehe. creativity doesn't have a limit hee

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

faraherda.razalan said...

Eh, kreatiflah mcm ni. Klu sy, jgn hrp! Hahahahaha! Selalu beli yg dah siap, tgl nak gantung je. lagi mls! Hahgahahaha!

Nastyna said...

hahahaha janji buat... klip pun klip la. eh sama la kita, kalau datang semangat tu... huishh tak nyempat.

Cikna said...

Murah jgk tu tp nk g jakel tu jauh la... klip pun ok wat....;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....