Wednesday, November 12, 2014

review manja kaseh

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt....


tak mau promote pon....
juz nak share pengalaman minum manja kaseh je...
hihihi

aku ni jujur sikit....so aku akan story apa yang aku rasa..hihi

well....iklan dia cakap manja kaseh ni cam gempak gile la kan...
and memang sale untuk produk ni upppp.....
masa stok habis hari tu....berpusu2 pulak customer datang tanya 
manja kaseh 
manja kaseh 
manja kaseh.....

penat nak jawab....habis stok....


aku ni pantang nampak produk baru...
kompem mintak sample...
alasan : senang nak promote...hihi

and yes....
as for me yang addiceted coffee.....
manja kaseh ni cair sikit kopinya...
kalau pernah minum perla....
ha macam tu lah....

kalau orang suka yang cair2 ni boleh lah....
aku kurenggg sikit....tapi habis je berbotol2....hahaha

sebab ? kopi ni mengenyangkan.....
dan boleh menguruskan....
 sebab dia ada garcinia cambogia...
so dia kurangkan selera makan....
ehem....
kalori dia pun tak tinggi...
so better manja kaseh untuk breakfast dr nasi lemak yang kalorinya makkkk aiiiii 
gitu kannnn


selain tu ????
rasa segar ??? 
tak ngantukkkk ????
bagus untuk perempuan????


jujurnya aku bukannya perasan pon...hahahaha
cuma tang mengantuk tu betul kot...
sebab psyhology....
aku dah setting minda aku kopi = tak ngantuk
so bila minum tiba2 jadi segar dan aktif...hahah
psycho sangat.....

yang untuk pompuan tu pon aku tak reti nak habaq....
cuma aku yakin akan jadi bagus sistem2 and hormon aku sebav memang ada kandungan untuk pompuan.


orang2 zaman dulu kan makan akar kayu untuk sihat muda jelita anggun...na kau amik semua disebut....

so untuk zaman moden ni...
makan ajelah makanan yang dah trak dengan bahan2 pompuan tu....hihi

okeylah.....sape2 yang pernah minum manja kaseh meh share pengalaman u olls....

kalau tak manja kaseh pon..maybe kopi lain ke yang rasa2 cam besttttt je....
share je la yer...




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bagusnya

Anonymous said...

ALHAMDULILLAH...SAYA PUN SEBENARNYA SUKA MINUM KOPI MANJA KASEH NI...N FEDDBACK MEMANG TIP TOP...NAMPAK KEBERKESANANNYA...YG PALING KETARA PENGURANGAN BERAT BADAN ...BADAN PUN KURANG PENAT N BERTENAGA SEPANJANG HARI....SANGAT2 DISYORKAN BAGI KAUM WANITA YG INGIN TAMPIL MENAWAN ...

Nastyna said...

manja kasehhhh... manja sangat namanya. sorry tak pernah try hehehehe. tapi I penggemar kopi pekat..

Afasz said...

testimonial yg bgs, bagi yg nak try tu leh baca.

Puan Kutu said...

sy ni jenis yg jarang minum air manis, termasuk la kopi..hari2 hadap air kosong sbb air kosong takde kalori..temanya nak makan byk..jadi air kosong bley cover kalori yg kita ambik.haha..

EzanIdris said...

kita minum kopi o jekk hhehee

acik idah said...

huhuhu... kita minum teh jerr... tak pun kopi hang tuah... hehehe...

Myra Jay said...

Owh boleh try la.. sekarang ni addicted dengan Mineral Kopi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....