Tuesday, November 18, 2014

kenalkah anak anda...???

assalamualaikum wbt
waalaikumussalam wbt





my aunt dok risau....
la ni katanya kes culik budak2..
kalau budak2 tu lelaki dipakaikan tudung pada mereka...
kita as parents pon tak perasan sgt kalo anak kita lelaki dipakaikan tudung kan...



maka....dengan penuh semangat membara...
my aunt pakaikan tudung untuk 3 hero2nya..

ehhhh...nampak cute miut dalam gambar kan
hakikatnya bukan senang nak dapatkan gambar mereka ni....
tak sampai 5 saat terus depa cabut tudung depa....
si abang plak...awat kena pakai tudung ? kamiii boyyyy.....grrrrr
si along pulak....alongggg ang kalo tak pakai tudung jgn tido ngan mama malam ni...
si mama......cubalah lembut2 macam pompuan sikitttttt
si daddy.....nak lembut camananyaaaa depa tu boysss....bukan girlz...


see.....betapa...bukan senang nak dapat gambar mereka bertudung....

kesimpulan
perhati anak kita betul2...kalau p mall ka..fun fair ka....tetiba sekilas nampak macam anak akuuuu....tapiii hak ni pakai tudung....anak aku boys.....

check betul2.....ye la...sape tak sayang anak kan.....



8 comments:

rel='nofollow'>Aisy Nasiha said...

La...tipah tertipu rupanya..boys ketiga2 ni? Memang tak perasan diorang ni boys kalau nini tak cakap td. Betul juga ni, kalau tgk orang ramai kat tempat membeli belah tu, kita pulak otak memikir benda lain, mungkin akan tak perasan anak kita sendiri dipakaikan pakaian kain.. mintakla dijauhkan dr benda2 yang tak elok...takutnya

rel='nofollow'>misz sheyla said...

sumpah ingt girls...klau xtgok mesti xperasan...

rel='nofollow'>misz sheyla said...

klau xbace....

rel='nofollow'>nurul iman said...

uish...takutnya huhu.

rel='nofollow'>Z@i Z@mR33 said...

comey ngat aih...igt girl td

rel='nofollow'>Ismi Ana said...

Bila boboy memakai tudung, so sweet. Hahaha. Comel je. Bagus jugak praktikal tu. Tp jangan selalu ajar anak bertudung. Kan skrg panas dgn isu kerajaan membolehkan lelaki bertukar jd wanita walau hakikatnya tak boleh.

rel='nofollow'>QasehnyaRania said...

kan betul tu.kena alert sentiasa
risau la kea mcm ni.nak.keluar pon rasa mcm takut takut j.
smga dijauhkan dr pkra yg x diingini

rel='nofollow'>Fiza Rahman said...

Laaaa...lelaki ker...hehehe...Betul tu. Macam² kes skang ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....