Friday, November 21, 2014

mydin mall gong badak

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt....


sekitar pembukaan mydin gong badak kuala terengganu....
sangat ramai orang okeyh.....maklumlah pembukaan katanya....

sampai nak naik escalator pon ada guard yang jaga tau
mcm nak naik mainan kat funfair tu ha yg kena beratur baru boleh naik....
maybe sebab tak mau bagi sesak the escalator tu kot....hahahah

 eh eh.....ni si clown.....hidungnya always merah...hihihi


ramai.....ya memang ramai.....sesak...nak shopping or window shopping kurang sesuai kotttt
mana taknya.....limau 10sen sebijik....
mee kuning 10sen sepeket.....

lepas tu kami singgah fair dekat ttc...fair barang2 online kalo tak silap.....
aku sakit gigi...so mood untuk window shopping kurang...

tapi bila ada sorang adik tu ajak cek kesihatan terus setuju

lepas cek kan.....rasa cam nak tembak je depa ni....sebab rasa ditipu...
makcik yang cek tu tanya....dah bayar dah ? aku terus blurr...eh kena bayar ek...ye rm1....


eh sakit plak hati ni....juz rm1 tapi bila kena macam tu rasa macam kena tipu,.,kalau habaq awal2 tak pe la jugak.....
terus je aku buang bisnes kad mak cik tu...
depa jual barang avail....terus je aku takrasa nak beli produk depa.....grrrr

oklah....sebelum aku bebel banyak lagi baik aku stop....terus tak de mood bila teringat makcik kesihatan tu,...

4 comments:

aishah nin said...

Di Johor Bahru pun ada pembukaan Mydin di area Sierra Perdana. memang penuh orang. Harga pun tersangat lah murah :)

Ezy Loy said...

smlm g ttc gop.. arini zizan n emma maembong ade.. hihi..
lalu ikot mydin mall smlm.. mmg jem jln..
tp xmsk pon sbb tau dh rmai org..

QasehnyaRania said...

pembukaan mydin mesti dpt rege mee murah.
mmg sesak kan.

zarulfarhana said...

murahnya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....