Wednesday, November 26, 2014

present

assalamualaikum wbt
waalaikumussalam wbt


dah lama sebenarnya dapat hadiah ni....
tapi disebabkan bz dengan order bawal and shawl....
la ni baru sempat update....

before diz....nak say thanks a lot pada kakak comel
http://mushpunyer.blogspot.com

yang sudi pos present ni pada kite.....


well meh nak cite sikit....yang besar gedabak tu....scrub youghurt...
eh kalo lah bu dia tu boleh save dalam blog ni...la la ni jugak aku simpan bau tu kat sini sebab bau dia sangattttttt
a best.....i loike....
mula mula bau, aku tak sure bau apa tapi aku suke....and rasa cam familliar tapi losttt tak tauuuu....hahaha

sampai la kakak comel tu habaq mai tu yougurt.....

pastu dia bagi yang tecit molek tudung kaler biru kat bawah tu shower susu beras.....yang ni bau dia pon ohsemmmmmm.....grrrrr.....

and last but not least massage oil..lavender okayyyy.....cam tau tau ja aku memang loike lavender....hihihi

u alls kalau dok berkenan gak dengan barang2 ni boleh hbaq mai...kite deal sampai jadi...,boleyyyyy....hihihi

8 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....