Monday, December 8, 2014

the biggest loser group

assalamualaikum wbt....

waalaikumussalam wbt...

aku ada join the the biggest looseer....erk tol dak tak tau ejaan ni....

tp kisahnya group ni group untuk dptkan badan yang kurus without any products......best kan...,

and paling penting Foc......

kisah kami bermula 1.12.2014...,

dan hari ni.....the best result among us LOSE 5kg.....
within a weekkkk....

best tak best takkkk...


tp nak dapat hasil ni.....macam nak hile sorang2......
penattttt.....peningggg....demam....semua ada....tp masing2 semua kuat semangat.....


eh nanti aku story about diet tu ehhhh.....sambunk k



3 comments:

rel='nofollow'>Najib Ariyan said...

cuba bagi 10k ke atau lebih untuk yg dapat turunkan paling banyak sekali... mesti jadi biggest loser asia nih...

rel='nofollow'>Julia Johari said...

perghhhh hebat la...nak ikut jejak langkah nini boleh?

rel='nofollow'>zarulfarhana said...

wow... gud result dh tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....