Tuesday, December 9, 2014

asus fonepad 7

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt....


Lama tak update....the busiest week for me....

Tudung tudung tudung.....hihi....tu the first reason kenapa tak muncul2....

N second thing is.....

My asus fonepad warded.......grrrrr


Ok....kisahnya....

Malam charge....
pagi esok tak leh on....screen hitammmmm....

Sedihhhh sebab byk benda nak kena update tru fon....

Btw....a week ago memang aku guna asus dengan lasak....even tengah cas pon aku boleh berwasap n promote tudung....


N now.....pinjam my abah's fon....tapi tecitttt.....samsung neooo je kottt...tapi ok la dari tak de kannn....


So la ni my asus hantar p kedai...and dia akan dihantar ke kilang...
the best part was....aku tak de simpan resit and staff kedai tu still terima even without any resit or warranty card.....Alhamdilillah....


Harga ? Not sure yet...sebab asus ni baru 6 bulan guna hokeyyyy

Cuma kalau korang nak berbisnes...maybe use 2 phone better kot...ye la mana dan nak cas...kite kan bz...ehem...

So far....asus is the best for me....walaupun asus warded selepas pakai 6 bulan...tu sebab aku ni lasakkk sgt.....asus pon nak rehat kannnnn.....

U ols ada experience cam ni takkkk?
erm...kalu nak bisnes online....ada suggestion fon yang sesuai ??? Ngeeee


2 comments:

Najib Ariyan said...

kenapa tak cuba samsung yg besar tu... kan lebih sesuai

nini said...

TERINGIN NAK SAMSUNG TAPI KEWANGAN MENGHALANG...HIHIHI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....