Saturday, January 24, 2015

mutiara hati


assalamualaikum wbt

Waalaikumussalam wbt..


Alhamdulillah......sebelum ni story bout dropship dan kisah2 yang menyedihkannnn.....dan disebabkan tu jugaklah.....ambil langkah pertama beli stock tudung banyak2 dan jual...


Siapa berusaha dia berjaya...

Pengalaman ? Baru sebulan...hahaha so tak layak lagi nak bagi ceramah ka..kaunseling ka...nasihat ka....kalau baby tu tak leh meniarap pon lagik....tido makan buang ayaq jak tau....

So...juz nak share pengalaman yang aku kutip....hehehe


Nak hasil banyak.....modal pon byk la jugak yer....jgn kedekut.....sebab bisnes kan sama dengan untung.....

Rugi ? Kalo takut rugi jangan cerita pasal bisnes......

Bila kita dah keluarkan modal sendiri...effort kita akan lebih....sebab ....weiyyyy da banyak duit aku habissss...takkan nak burnnn kotttt.....


Percayalah...rezeki masing2....rezeki kita tetap ada.....weyhhhh org tu jual murahhhh acanerrr aku nak juallll......ini hanyalah alasan...dan perkara remeh temeh.....juz fokus on our goals.....inyaAllah dapattttt....yakinlah....


Ni je sket dulu sharing....sape nak share thought or experiece silakan yer....

Nanti aku ada masa...aku membebel lagi...


O yer..alang2..org bisnes ni dia akan promote dimana sahaja dia berada..ehemmm



Ni nama dia mutiars hati....
harga pengenalan murah je nak bg..m
pm 0148637586



1 comment:

rel='nofollow'>Najib Ariyan said...

selamat maju jaya dalam bisness....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....