Wednesday, March 18, 2015

eh saya dah nak nikahhhh....,

Bismillah...



Eh eh jap.....aku lom jadi puan lagi....sabooooo


Next week baru jadi puan nini....ehemmmm....

Suatu hari.....

Aku : jamu ni memang best....sedapoo....ringan badan....bertenaga....

Customer  : ye ke....

Aku : iye kakkk.....saya pon makan.....tapi kena banyak minum air la....

Customer : ehhh awak dah kawen ke....

Aku : belum....tapi boleh je makan jamu ni...

Customer : umo berapa ?

Aku  : 27 tahun....

Customer : ohhh....boleh la.,.nak bg anak akak...anak akak 28

Aku : nak bagi ek ??? Boleh2..,..bagi kat adik saya.....

Customer : nape tak bagi kat awak je..,,

Aku : eh saya dah nak nikah next week.....



Amboiiiihhhhh semenjak nak kawen ni ramai plak yg nak tolong carikan...hihihi

4 comments:

rel='nofollow'>Ezy Loy said...

selamat menempuh kehidupan baru ye next week..
hehe

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

all the best
tahniah

rel='nofollow'>BTS said...

ambooii

rel='nofollow'>Ismi Ana said...

Kira dah jadi pengantin baru la kan skrg? Hihi. Congrats kak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....