Wednesday, March 18, 2015

eh saya dah nak nikahhhh....,

Bismillah...



Eh eh jap.....aku lom jadi puan lagi....sabooooo


Next week baru jadi puan nini....ehemmmm....

Suatu hari.....

Aku : jamu ni memang best....sedapoo....ringan badan....bertenaga....

Customer  : ye ke....

Aku : iye kakkk.....saya pon makan.....tapi kena banyak minum air la....

Customer : ehhh awak dah kawen ke....

Aku : belum....tapi boleh je makan jamu ni...

Customer : umo berapa ?

Aku  : 27 tahun....

Customer : ohhh....boleh la.,.nak bg anak akak...anak akak 28

Aku : nak bagi ek ??? Boleh2..,..bagi kat adik saya.....

Customer : nape tak bagi kat awak je..,,

Aku : eh saya dah nak nikah next week.....



Amboiiiihhhhh semenjak nak kawen ni ramai plak yg nak tolong carikan...hihihi

4 comments:

Ezy Loy said...

selamat menempuh kehidupan baru ye next week..
hehe

Nurzakiah Hanum said...

all the best
tahniah

BTS said...

ambooii

Ismi Ana said...

Kira dah jadi pengantin baru la kan skrg? Hihi. Congrats kak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....