Friday, April 3, 2015

dia suami saya....

Bismillah....
Alhamdulillah...seminggu sudah berlalu menjadi isteri orang...
banyak sebenarnya nak kongsi....bukan cerita tuuuuuuutttt yer....
cerita yang insyaAllah boleh jadi panduan....maybe....

aku dulu sebelum kawen selalu pk camana nak kawen..duit tak berapa nak banyak...
so insyaAllah semoga sharing2 ni boleh bantu sape yang berniat baik ni...semoga dipermudahkan...
aminnn...

kami ni...gataiii menikah dulu....nak kasi setel dulu semua....baru nak gedik buat majlis...
sebabnya....last minute decision....so kami sepakat nikah dlu...
2 minggu lepas tu baru majlis...

so ni sikit2 gambar sekitar akad nikah...
overall...memang below bajet....
sebab memikirkan pas kawen lagi banyak nak pakai duittt kannn....
=D


 bergambar bersama adik tersayang....merangkap photographer aku on dat day......tuuuuu kat atas tu bunga tisu....kami mengembleng idea bersama2...sebab tak tau nak letak apa kan...jadilah bentuk love tu....yang mana diakhir majlis berlubang sikit sebab jatuh...hahahaha

sebenarnya....mula2 pelamin simple kami ni semua kaler putih...tapi lepas p amik baju nikah...rasa macam...alamak...sat g nampak tudung ngan songkok je kaler itammmm.....

so last minute kami tambah tirai merah tu...tibai dalam bilik aku....hahaha
tu tabung sebelah pengantin lelaki tu....yang aku cakap balang kedai rm 2...bunga tisu....yang tu senang je nak buat...aku gumpal kertas jadi bulat pastu aku tempek la bunga aku...siap....hahahaha
our outdoor....lepas habis majlis dua2 cabut lari bergambar kat luar......try teka kat mana niiiii...hehehehe

suka tengok gambar niiii...hehehehehe




edited by my sis....aku rasa bebudak ni nak buat suprised...tapi aku ni tak menyempat dah tengok dlu.....as for me....lawa dahhhh macam ni..hehe


overall....semua berjalan dengan lancar...alhamdulillah....

simple tapi semua selamat....

paling pentinggggg HONEYMOONNNN PULAU PERHENTIANNNN !!!!!

nanti kita story eh....

10 comments:

rel='nofollow'>Z@i Z@mR33 said...

Pndai DIY...klau akak pelamin xda trus...hihihi...

TAHNIAH

rel='nofollow'>CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah .. Selamat pengantin baru, semoga kekal hingga ke jannah..

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..tahniah.. sama cntik sama padan.

rel='nofollow'>Ezy Loy said...

tahniah dan selamat pengantin baru!
tu outdoor mcm kat kuala ibai je..
teheee...

rel='nofollow'>Cik Ecah said...

selamat pengantin baru dear...
semoga bahagia melayari alam rumahtangga..
xpe..biar sederhana..lepas kawen lg bnyk pakai duit..so enjoy your wedding! :)

rel='nofollow'>Bearcat said...

Tahniah Nini.
Semoga bahagia bersama hingga ke syurga :-)

rel='nofollow'>aishah nin said...

tahniah dear. Selamat pengantin baru :)

rel='nofollow'>Puan Kutu said...

alolo comelnya..selamat menjadi isteri org ye..hehe

rel='nofollow'>Aisy Nasiha said...

Intai gambar pemgantin sikit.. haha.. comel lawa kedua2nya.. tahniah

rel='nofollow'>Yana Libra said...

bestnye pulau perhentiann

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....