Tuesday, May 5, 2015

review vietnam masker

Assalamualaikum wbt
waalaikumussalam wbt..



Dulu kecoh dengan shiseido
la ni kecoh dengan vietnam masker pulak
Ni dia benda alah ni.....nampak besaq....hakikatnya kecik ja pon botol dia....


Aku beli dengan kawan dapat la tak sampai rm 10...hehehehe

So dengan semangat waja nya nak pakai....en abang cakap kena stimkan muka dulu supaya liang pori terbuka....sebab dis suami i follow.....sebelum ni memang tau kekdah tu...tapi sebab rajin...nan hado la stim2 muka bagai kannn....


So dengan gigihnya p rebus air...letak dalam mangkuk...amik towel tutup kelubung en abang.....pastu dia bising cakap panas....aku plak konon2 terer cakap gerak2 la sikit muka awak supaya tak panas....hahahaha......

Lepas dia dah siap....aku sapu muka dia dengan masker....especially atas idong....pipi....n dagu.....


Now..its my turn nak berasap muka...eh eh....
grrr....omaigod....ok fine....panas rupanya...mana aku tau....hahahaa....tak pernah aku buat stim2 muka ni kannn.....
no wonder la en abang bising tapi aku slumber je cakap panas pe tak tau....hahaha

And aku pon lakukan aksi yang sama....sapu2 sikit masker tu kat muka lepas tu tempek kertas dia tu.....

Kami pi lepak dapam bilik...sambil aku dok baca buku.....lepas tu kami cabut sesame......

Walllahhhhhh


Banyak la jugak hasil whitehead pada hari itu.....makanya dah lama tak bershiseido kannnnn.....

tetiba rasa cammmmm bersihhhh je muka kannnn...


So as for me....
rasa produk ni better than shiseido black mask kot....
sebab mcm banyak je dia tarik white head aku...hihi

Eh u alls yg pernah try....sila share experiance yer....

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

Mummydearie said...

Salam singgah kembali!

Tak pernah try dan paling kesian inilah first time dengar pasal Vietnam mask ni :)

Puan Kutu said...

amboi berstim muka..bermasker bagai ngan cik Abang..romantiknya.haha

Cik Ecah said...

mcm2 masker ada sekarang ni..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....