Wednesday, July 1, 2015

Cool ke.......????

Assalamualaikum wbt..
waalaikumussalam wbt...


Hari tu kitorang p picnic ramai2...denga sepupu2 kecik....
Ala picnic kat masjid terapung aje pon...hihi...
tengahari aku sempat balik amik barang2 yang tertinggal....
last minute planning nak bakar ayam...so tengahari tu jugak aku p balik setel semua...hohoho...

Tu la kekdah picnic without planning...huru hara sat...hihi
Alang2 balik....siap bawak khemah lagik....
So sepupu2 kecik semua semangat nak bina khemah...
makanya hampir setengah jam khemah masih lagi tak nampak rupa...
so aku ni as akak sepupu yang kesian kat depa p la tolong.....
masa tu ada hp kat tangan....selambe je aku letak atas motor....sebab kami park motor dekat tempat lepak kami je....
rasanya memang tak de orang luar masuk kawasan kami tu...

Lepas siap....ralit dok p sana p sini pura2 sibuk...teringat kat hp....p la cari balik...tapi tak dak dah aih.....
passtu dok sibuk tanya orang sekeliling...semua cakap tak nampak...

Pak cik aku pon ya g dengar kecoh2 tanya lah...awat....dorang jawab la hp aku ilang....pak cik aku tanya letak mana...aku jawab atas motor sambil sengih...tau dah sat g kena leter....
last aku cakap je la....ala dia nak ilang nak buat camana.... biar je lah....

Abang aku tengok je aku cam nak marah..Sepupu aku dah gelak2 dengar jawapan aku.....


Abang aku tanya kalau tak de nak buat camana...aku jawab...

Tengoklah...dia mintak beli baru la gamaknya...hehehehe...
Baiklah....abang aku diam lagi...tapi mata dia tu aku tau dia marah....hahahaha...




Last nak balik...kami kemas2 barang....and the best part....jumpa balik tepon aku dalam helmet dalam baju sejuk....seeeeee.....kN aku dah cakap..mesti jumpa balik nye..tapi yang ni aku caka
dalam ati je la..sebab dalam keadaan sepah2 hati gundah gulana..tak de nye nak jumpa apa yang kita cari.hehehe...


So...cool ke tak kalau camtu..
sampai ada orang nak marah...hehehe

4 comments:

QasehnyaRania said...

alahai mmg cool la kalau saya time kalut kalut gituu mmg nangis dah sambil dok cari hahha
dasar hati tisu sangat

Nurzakiah Hanum said...

haha cool2

Kira Sakura said...

xboleh nak cool oiiii kalau gitu hahahahaha tmbh sekarang ada byk gambar anak dalam tu huuuu

nik ros said...

memang cool.kalau nik dah kelam kabut dah. lg2 nik ada 1 hp jea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....