Tuesday, September 15, 2015

Jangan minum cmd

Assalamualaikum wbt....

Waalaikumussalam wbt....

Ni cmd....mesti korang pernah tengok kan....

Aku dah consume.....and as for me pleaseeeee JANGAN MINUM CMD niiii



Sebab.......

Korang akan rasa mengantukkkkk gileeeee....
Rasaaa sangattttt penattttt
Aku yang resdung ni.....terus je hidung berair padahal b4 ni tak de pon sampai macam tu......
Rasa pening....
Rasa macam nak demam....padahal sebelu. Minum cmd sihat walafiatttt....


Sebab tu aku pesan awal2 JANGAN MINUM kalau takut ngan kesan ni semua...

Kesan ni nama dia healing process....
Nak bagi kita elok balik.....
Detox balik badan kite yang penuh dengan ntah pape barang sebelum ni......

Sebab tu kalo makan quputeh pon bergelen2 tak de effect.....
Sebabbbb.....
Dalaman tak berapa nak bersih.....


Ibarat longkang kotor yang penuh dengan sampah sarap....
Kalau kota nak bersihkan....
Opkosss la kena buang dulu barangan sampah sarap dalam longkang kan.....
Baru boleh bersihkan longkang....air yang lalu pu elokkk je....bersih jee....

Sama la mcm badan kite ni......


Aku minum cmd sebabbbb

Ni bukan gambar aku....
Tapi lebih kurang ginilah wajahku masa pegnent.....
Alahan katanya....
Nak pakai skincare tak boleh...
Bahaya katanya....
Dah tu takkan nak tunggu sampai 9 bulan baru leh dapat muka lawa.....
Sian kat laki aku.....kadang aku sendiri geli tengok muka aku....laki aku mesti tahan tahan je tengok muka bini dia....hahahah

Sebab tu aku beli cmd...
Aku tak minum sangat pon.....
Aku banyak sapu kat muka....
Alhamdulillah jerawat hilang....
Muka sekarang dah licin.....
Pedih sikit bila sapu cmd....
Tapi aku dah biasa....

My sister pakat consume cmd bila aku cakap cmd ni boleh buat kurus....
Memang betul pon...berat depa pakat pakat turun....
Energy tu ssmakin upppp.....tak perlu nak recharge banyak kali..hihi....

Kesan lain?????
Banyak je kesan cmd ni 
Sebab dia alkali....
Badan kite ni banyk asid...sebab tu banyak penyakit.....
So kita neutral kan balik....
Bila dah buang toksin....badan memang akan lebih sihat...

Jangan percaya cakap aku....kalau nak tahu betul ke dok...korang terai la sendiri.....
Aku sendiri menyesalllll lambat try cmd...kalo dokkkk
Lama dah muka aku lawa lawa lawa lawa....hahaha



Oh ye sape pernah guna cmd...
Jom share pengalaman korang kat sini....

4 comments:

rel='nofollow'>Puan Kutu said...

Tahu pasal cmd tapi tak pernah guna so tak boleh nk bg pendapat atau cerita pengalaman

rel='nofollow'>QasehnyaRania said...

serius x pnh tahu pon pasal cmd ni..
so xleh nk share pape bc dr testimoni nini mcm menarik j ni..
nmpak lawa..lawa..lawa.. suka lagu nv tu hihi.rania kalau dgr iklan tu comfirm jerit suka siap nari2

rel='nofollow'>Naura Rizqi Enterprise said...

Cmd ni harga berapa?macam mahal aje..teringin jugak nk try..

rel='nofollow'>Naura Rizqi Enterprise said...

Cmd ni harga berapa?macam mahal aje..teringin jugak nk try..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....