Monday, July 3, 2017

Hari hari hari raya...

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah dah selesai beraya...gahaha...raya sungguh tahun ni. Setiap hari berjalan. Seminggu beraya..nasib baik la yaya jenis behave je depan orang...sopan je dia..haha...

Raya pertama ikut auntie dia p beraya...risau juga takut nangis tapi auntie dia cakap kalau nangis aku hantaq dia balik...

Resultnya budak ni sangat behave...sampai semua orang puji...pastu auntie dia sengih sengih je...hahaha...kami tau perangai sebenaq si yaya ni...haha


Raya kedua ketiga keempat dan seterusnya...pagi petang p beraya..malam ja balik tido lena...haha...


 Hailah anak...ni salah satu cara nak suruh behave..lau dak semua biskut dia nak makan...hamboiiii beraya sangat tau...so dengan paksa rela bagi tengok didi..memang pastu tak layan orang dah..

Mata tu bengkak sebab langgaq meja..mengantuk tapi nak main lagi..dapat la hadiahnya..tak menangis tapi nampak la tahan je...haih...terus ajak tido...baru dia nak tido..kalau tak...akan terus aktif...

Tips raya dengan dak kecik

Bagi depa kenyang so depa tak meragam

Bagi depa tido dulu bila time tido lepas tu baru p berjalan sebab kalau dak depa meragam

Standby video yang depa suka...kalau susah sangat nak control terpaksa rela la bagi video kat depa (last choice)

Tu je kot tips saya...lain anak mungkin lain cara...any tips...dialu alukan share yer =)

5 comments:

Anisa Anuar said...

comelnya ammara pakai tudung... dia selalu tak cabut bila pakai kn? nnt nk try pakai kn utk maira..

hainom OKje said...

Alolo tomeynya dak kecik pakai tudung.
Biasalah Nini, budak kecik mmg gitu. Tido pun kena paksa barulah mau dia tido

I am LZ said...

Salam Aidilfitri..
Comel sungguh budak kecik pompuan pakai tudung..
LZ suka tengok.. Cantik.. :-)

Cik Azz said...

Comei aii pakai tudung.

Norhayati Mohd Isa said...

Comel sikecil beraya..
Elok pula perangai ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Selamat hari raya nini๐Ÿ˜Š

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....