Thursday, July 6, 2017

Kombinasi warna

Assalamualaikum

Jalan jalan dekat telegram jumpa tips ni...macam best pulak sebab saya sendiri pun kadang kadang tak sure kombinasi warna yang saya pakai okay ke tak...

Saya kurang berminat kalau tudung hijau baju hijau kasut hijau handbag hijau...all in one hijau la..sebab dulu jaman study kawan pernah tegur...dari jauh aku nampak pokok pisang bergerak...huaaaaaa.....

Ada ka dia cakap kita pokok pisang...ahahaha....

Here we go...


Hani:
πŸ‘—πŸ‘– The way u match ur top/scarf with pants/top πŸ‘šπŸ‘–








Sumber : ootd channel (telegram)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa

Siqah Hussin said...

Menarik tips ni. Kadang2 pening gak nanye nak match kan warna outfit πŸ˜…

Norliza Nordin said...

done follow sini

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Tips gabungan warna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....