Wednesday, July 12, 2017

L.a coffee

Assalamualaikum wbt

Korang kenal l.a coffee ?
Dulu masa pregnant saya betul betul anti dengan kopi ni
Dulu masa bujang saya gila kopi, lepas tu dah pregnant dah kurang kopi kalau tak silap sebab dah rasa muak dengan kopi pracampur macam kopi keluaran yusmira tu atau kopi kopi yang famous kat internet macam kopi babies blinks dan sebagainya...

Lepas tu dengan l.a coffee lagi saya tak boleh, kuat sangat baunya...
Mak saya dah habis minum dah basuh dah pun gelasnya saya masih complain...cannot la dengan baunya...haha

But now...saya betul betul gila l.a coffee...
Lepas pregnant saya minum kopi sebab mengantuk...lepas tu now consume l.a pulak...
Entahlah kalau tak da l.a ni rasa macam tak lengkap hidup

Bagi saya rasa dia agak berbeza dengan kopi pracampur yang saya biasa minum
Kopi ni lawas....lepas minum masik toilet...haha
Lepas tu kalau tak makan pun kopi ni macam mengenyangkan la jugak

Dulu anti sekarang fall in love
Sebab tu orang tua tua larang kita benci kan orang kan....
Takut terjatuh sayang
Haru....
Haha

9 comments:

Normala Saad said...

Satu masa dulu kak pun suka kopi. Tambah2 masa nak exam. Malam berjaga dengan sekole kopi. Bila berkawin suka nescafe pula. Tapi cerita lama lah. Dah hampir 20 tahun berhenti minum sebarang jenis kopi.

Norhayati Mohd Isa said...

Akak suka cofee dulu2..
Tapi skrg dah tak boleh..
Sejak akak sakit tiroid..

Nikmati selagi boleh nini..😊

Anisa Anuar said...

tak pernah try...nnt nk try la

aryan azra said...

pernah try l.a coffee ni memang sedap tapi akak dah lama tak minum

Mrs. A said...

Mrs. A memang suka kopi.
L.A. kopi dah pernah cuba sekarang dah tukar old town whit coffee - hazel nut

mamapp said...

Mama hantu kopi tapi skrg mama tgh kurangkan sebab berat Naik lah.. yg mama suka kopi hazelnut otwc Dan kopi comey rw

nohas said...

belum pernah cuba lg..suka kopi & teh..

Radhia Razali said...

tak pernah cuba lagi.kalau sedap bolehlah nak try minum

Norliza Nordin said...

tak bole minum kopi.. minum je mesti sakit kepalaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....