Thursday, July 13, 2017

Whatsgold

Assalamualaikum wbt

Saya diperkenalkan dengan whats gold oleh seorang kawan yang suka godek godek hp
Saya ni bab godek godek fail sikit
Tak minat sangat

Ni whatsgold

Yang bestnya dia ada ciri ciri yang tak de pada whatsapp biasa..






 Tulisan boleh tukar, bubble chat pun boleh tukar...

Bluetick tu pun boleh tukar...hihi...
Saya tukar sekali jer lepas tu malas dah nak godek...hahaha...

Oh yer apps ni tak de dalam playstore...saya dapat pun dia bagi tru telegram hihi

Kalau berminat mungkin boleh cuba pm @auraauliya dekat telegram
Dia bagi dalam bentuk file =)


11 comments:

rel='nofollow'>nohas said...

first time dgr ni..mcm whatsapp jg kan..

rel='nofollow'>nini said...

Ya macam whatsapp cuma bole tukar tukar bagi lagi cantik...hahaha

rel='nofollow'>Siti Yang Menaip said...

first time dengar ni..

rel='nofollow'>✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

appps baru ke

rel='nofollow'>YB Shehan said...

wah.. wujud eh. macam2 la skrg ni.. huhuhu.. bagi la link kt sini. paste je. hehe

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

tu dia..whatsgold pulak..ahaks

rel='nofollow'>Eeiou _ said...

Wow that's cool

rel='nofollow'>Norliza Nordin said...

baru ku tahu

rel='nofollow'>Busyra Bt Takiyudin said...

first time dngr. mcm best. hehe

rel='nofollow'>Wan Syahida said...

Ooo budak-budak sure suka godek2 ni.

rel='nofollow'>mamapp said...

Comelnya grafik dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....