Friday, July 28, 2017

Lesung pipit = cantik

Assalamualaikum wbt...


Seperti statistik yang dilaporkan oleh The Daily Health Gen, hanya 20% daripada manusia di dunia ini yang memiliki lesung pipit. Ia sebenarnya adalah satu jenis ‘kecacatan’ pada otot wajah yang amat dicemburui ramai.

Tu dia...kecacatan yang dicemburui ramai...haha...sebab, di mata kita kita ni...
Lesung pipit = cantik

Gituuuu kannnn =) 

Korang nak anak korang cantik ?? I mean ada lesung pipit....

Masa pregnant tu, suruh suami atau sesiapa sahaja cucuk pinggang u olls...kalau belah kanan, nanti lesung pipit akan ada di sebelah kanan dan begitulah sebaliknya...

Mungkin kalau cucuk dalam, lagi dalam lesung pipit tu...
Tapi ada syaratnya....korang tak boleh tahu atau pun sedar mereka cucuk tu sebab nak anak ada lesung pipit...gituuuu...kiranya kena unplanned la...

Sejauh mana kebenaran petua ni ?? 
Hahaha....adik saya cucuk pinggang saya....banyak kali juga lah, lepas tu sengih sengih. Pelik saya tau...sampai saya cakap...kau ni dah kenapa....
Lepas tu barulah dia beritahu perkara yang sebenar...

Hasilnya ?? Yaya ada lesung pipit, tapi saya tak nampak....mungkin sebab tak dalam atau mungkin sebab tak menjadi...haha..

U olls pernah ke buat macan tu ?? Atau Ada tips untuk dapatkan lesung pipit tu...
Jangan cakap p beli lesung kat kedai pulak yer...gahaha

11 comments:

rel='nofollow'>mamapp said...

20% je Ada lesung pipit kat dunia.. mama anak beranak semua Ada lesung pipit Kira rare lah ni Kan. Tak tau kebetulan me tak mmg Dari dulu smpai skrg ramai org suka cucuk pinggang mama sebab mama mmg tak tahan geli kalau cucuk pinggang ni

rel='nofollow'>Anis Azalea said...

Pulakk..tapi skrg tengah trend buat pembedahan untuk dapatkan lesung pipit palsu. Sampai macam tu sekali..

rel='nofollow'>Noor Azlan said...

Kena senyum dulu baru nampak... cuba senyum kat cermin... mesti nampak...

rel='nofollow'>this ni3za said...

Hahaha..Tips gitu pun ade ek...Saya pun ade jugak..Tp kena senyum tutup mulut baru nampak...Sebelah kanan..Sebelah kiri pun ade..Tapi halus nau..Hahaha

rel='nofollow'>Ainniah Zulkefli said...

saya dalam 20% tu. cacat rupanya. hehe

rel='nofollow'>aryan azra said...

ye pernah baca yang ada lesung pipit tu satu kecacatan tapi cacat yang cantiklah.

oh ada petua macam tu ye, tak tahu pulak akak

rel='nofollow'>Irda Garmin said...

wahh tak tahu pun pasal petua tu,ni tak sabar nak pregnant ni.hehehe,nak dicucuk2 biar ada lesung pipit anaknya..hehe

rel='nofollow'>Mimi Azirah said...

Tak tahu pun ada tips macam tuh..dlm family sy adik no.3 ada lesung pipit sebelah kiri, ank buah sebelah kiri yg lg sorg sebelah kanan..anak lelaki sy lesung pipit kt dua dua belah pipi. Masa preggy kan dia suka sangat dgn adi putra. Kenan lesung pipit adi kot.hahaha

rel='nofollow'>mrhanafi said...

kalau semua manusia nak lesung pipit..

pipit dah tak de lesung lagi la

hehehe

rel='nofollow'>I am LZ said...

Setuju, sebab lesung pipit juga pernah buat LZ jatuh hati..
Lelaki macho, kerja ganas tp bila senyum ada lesung pipit terus buat hati cair, opss! Okay bye.. Hihihi 😁

rel='nofollow'>CikLa Shahril said...

Org berlesung pipit mmg ada tarikannya tersendiri.. Tp petua tu nmpk mcm kelakar pulak. Hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....