Monday, July 17, 2017

Pinggan tak retak, nasi tak dingin

Assalamualaikum wbt,

Alahai macam mana la boleh terjebak dengan cerita ni sampai rasa nak cari novel.
Ter tengok cerita episod satu, macam best ajer....
Pandai betul penulis dia...part 1 dah menarik opkos la rasa nak follow lagi.
Sampai rasa nak beli buku dia lagi...
Ni kalau tanya mil kemungkinan besar dia ada novel ni sebabnya dia sangat suka membaca...

Siapa yang ada buku ni dan nak let go...saya nak beli boleh...hihi =)

9 comments:

atiehilmi dot com said...

hee~ memang masalah besar sebenarnya kalau dah tersangkut kat episod pertama.. semoga bertabah la ye..

I am LZ said...

Ooo now I know nini juga antara rakan blogger LZ yg minat novel..😉

aryan azra said...

kalau dah tersangkut di episod pertama mesti akan terus follow sampai habis kan

Yati said...

Semoga jumpa buku yang dihajatkan, dan happy reading! :)

Mimi Azirah said...

Xtgk pun citer nih sbb mlm tgk afc rncgan masak2

Shahida Dzulkafli said...

Sha pun tengah mencari novel nie.. Sebab drama memang tak dapat nak nengok.. Tengok teaser dia nampak sangat menarik..

mamapp said...

Hmm.. mama xdelah novel tu

dorsett pink said...

Best cerita ni. Sy pun follow tengok

Mommy Cici said...

tak menyempat nak tengok. ramai jugak update pasal cerita ni ye.

anak anak dok conquer remote je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....