Wednesday, July 26, 2017

Simple but yummy...

Assalamualaikum wbt...

Godek godek fb yang lama...terjumpa pula resepi ni..macam sedap ajer...


Sedap kan...

Kalau korang pernah buat resepi ni boleh la share sama =) maybe ada tambahan untuk resepi ni yang menjadikan rasa dia awesome....gituuu

15 comments:

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

wow great one

rel='nofollow'>eynda said...

Simple tapi memang sedap ni :-)

rel='nofollow'>PeRdU cINta said...

Masa nak makan balut dengan daun salad...

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

btul mudah tu.. buh cheese lglah..hihih

rel='nofollow'>Wan Syahida said...

Oo roti roll dengan cheese keping. Lapar2 sedap ni. Simple to prepare.

rel='nofollow'>mamapp said...

Asal ada cheese je confirm sedap ni

rel='nofollow'>cinta said...

😋
Anak bujang sy yg no. 2 idup dgn roti n cheese. Sanggup xmkn klau kena mkn nasi.
Tq utk idea ni. Brilliant. Blk kang nk cuba insya Allah.

rel='nofollow'>Ainniah Zulkefli said...

wow senang & sedap resepi ni. kadang ada roti lebih dah nak dekat expired tak tahu nak buat apa. tq for the recipe.

rel='nofollow'>saniah ibrahim said...

Febret anak bongsu akak ni roti dan cheese...mahu berketul2 yang dia makan kalau ada

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

kalau senang & confirm dapat rasa sedap, boleh try buat ni

rel='nofollow'>Norliza Nordin said...

penah gak try buat ni dulu

rel='nofollow'>Atie Yusof said...

sedappnya... boleh cuba jugak ni...hihi

rel='nofollow'>hainom OKje said...

Mesti muakkan....pernah buat jugak mcm tu cuma ada tambahan sosej lagi.

rel='nofollow'>Irda Garmin said...

nampak sedap,tapi sis xsuka cheese,,huhu,btw follow sini ya

rel='nofollow'>Mimi Azirah said...

Huhuhu..sedap ni..feberet i kalo ade cheeseeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....