Tuesday, August 1, 2017

Ball

Assalamualaikum wbt

Balik dari rumah pak cik tadi, saya dukung yaya. Kami bersembang sambil berjalan ke arah kereta yang saya parking depan rumah jiran.

Saya : ayam
Yaya : ha ?
Saya : a....yam
Yaya : ha ? Ball....(sambil menunjuk ke satu arah.)

Saya gelak...

Ini ball yang yaya maksudkan
Lepas gelak saya beritahu yaya, ini buah kelapa
Dan seperti biasa dia membalas dengan pertanyaan....ha ????




10 comments:

rel='nofollow'>Noor Maizan said...

Ball pun boleh la Yaya, hahaha...

rel='nofollow'>PeRdU cINta said...

Ni ball uniq yaya...dah puas golek dahaga minum airnya...hihihi...

rel='nofollow'>Azlinda Azman said...

Bulat mcm ball hehe

rel='nofollow'>Cik Ash said...

Hihihihihihi

rel='nofollow'>Atie Yusof said...

Hahaha... nampak mcm ball kot... sedap minum air ni...:)

rel='nofollow'>norhidana miswan said...

heheheh boleh jgk tu kan

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

pun boleh..bentuk hampir bulat jugak.hehe

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Berat nya ball Yaya😂😂😂

rel='nofollow'>Qairina tailor said...

comey je :)

rel='nofollow'>mamapp said...

Haha.. so suweet yaya.. shape mcm ball tapi bukan ball sayang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....