Thursday, August 10, 2017

Virus

Assalamualaikum wbt

First nak ucap thanks a lot pada yang bg semangat kat entry sebelum ni...
Sebenarnya tu kisah lama lah...tahun lepas...

Tahun ni tahun baru dah...saya pun dah enjoy the moment dengan yaya...
Tak de gangguan...only me n yaya..ekekeke
Kekadang je abi dia mai jenguk dia dan dia pun kalau abi dia datang senyuman sampai ke telinga....haha...

Semenjak dua menjak ni yaya terkena virus didi...
Virus didi ni bahaya betul
Dia jatuh cintan habislah dengan didi sampai bangun tidur pukul 6 pagi terus sebut didi...
Oh anak....bangun pagi pagi nak tengok didi...pelis lah...
Kalau tak bagi...dia akan bertukar jadi hulk....mengamuk kemahen
Dia ingat bila dia mengamuk dia akan boleh tengok didi...
Sorry nak...makanya saya ambil keputusan sorok fon dan guna masa dia tidur...
Tabahlah maknyer...dah nak anak jadi anak yang baik makanya maknyer pun kenalah jadi baik juga

So saya banyak habiskan masa dengan membaca dengan harapan dia boleh jatuh cinta pada buku macam dia jatuh cinta pada didi
Saya akan bw macam biasa tapi tengok pada keadaan...hehe...

Jumpa lagi...ececeh

8 comments:

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

budak2 memang suka didi pun..hehe

rel='nofollow'>Noor Azlan said...

Dah bagi dia tengok Omar dan Hana lum? Hihi

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Aah, bagi dia virus Omar Dan Hana pula, lebih islamik, lebih mendidik.

rel='nofollow'>mamapp said...

Ingatkan virus apa haha. Budak2 mmg suka sgt Didi Kan. Nini mama baru perasan nini dah masuk AFB. Welcome dear. Sori x perasan

rel='nofollow'>nadhie wueen said...

aah kan . harapnya lah dia boleh jatuh cinta dengan buku daripada video2 ni. tiba2 teringat anak buah. harapnya pun boleh suka buku jugak

rel='nofollow'>aryan azra said...

anak akak pun suka didi, tapinya mereka tengok tv dekat rumah pengasuh je kat rumah sendiri x buka tv dan xde internet. buatlah sepah je kat rumah main sesama dorang

rel='nofollow'>SalbiahM said...

haha,ingat virus apa tadi

rel='nofollow'>hainom OKje said...

Hihi....anak pun dah kena sawan hp jugak ye. Aduhhh lama tak ada anak kecik jadi tak tau Didi tu apa. Bagus, mama yg baik ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....